Kevesebb, te több az új lilah b. High-end smink

“kevesebb, te több” – új lilah b. High-end kozmetikumok
A teljes glam smink az Instagram környékén van – a szemöldök, hogy az üveg, hogy vágják az üveg, kontúrozzák mindent, bonyolult szemmel néz ki hamis szempillákkal, valamint a szárnyas béléssel. Amellett, mint egy kicsit. Szeretem a műveletet, és nagyra értékelem az erőfeszítéseket, amelyek belépnek, de ugyanúgy egy részem van nekem, amely nem várhat az árapályra, hogy megforduljon, tudd? Az én részem nem várhatsz a smink minimalizmusra, hogy jöjjön vissza a stílusban egy bosszúval, és amikor ez a nap jön, Lilah b. A kozmetikumok ott lesznek a harangokkal.

Ez egy új csúcsminőségű, Sausalito, Kalifornia, amely egy furcsa, festői város, amely az Arany Bejárati hídtól északra, a San Francisco-tól 101-en (nem “a 101,” csak “,” csak a “101”). Van egy weboldaluk, valamint szeretné felfedezni őket az NK üzletekben.

HIRDETÉS

Filozófiájuknak van egy szép hangja: “Kevesebb, te több.” believe streamlined creams that double as blushes as well as lipsticks, sheer powder foundation, creamy concealers as well as easy-to-wear eyeshadow combos — that type of thing.

The products are all paraben-, pthalate- as well as sulfate-free, as well as they don’t have any type of synthetic fragrances. Plusz, nem tesztelik az állatokat.

The pieces are available in glossy white packaging (I believe it’s gorgeous) that feels hefty as well as valuable. Úgy tűnik, mintha polírozott folyó sziklák vagy kagylók.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Előtt, valamint Lilah b után. Ez csak 15 percig tartott!
Fiú, Ó, fiú, bár – a termékek drága. Valószínűleg nem fogja megnudni egy szempillát, ha Chanel, homokóra, valamint Guerlain árak, de 44 dollárért beszélünk egy rejtőért, 34 dollárért egy ajakbalzsamhoz, 48 dollárért, 46 dollárért, 46 dollárért, 46 dollárért as well as cheek cream, as well as $58 for an eye quad.

A lilah b. Úgy néz ki, mint egy Super Chill verziója Bobbi Brown – öltözött le, puszta védelem a természetes megjelenésű színt. Amikor viselem a poralapítást, a rejtegetőt, az eyeshadowot, valamint az ajkát, valamint az arccalot, úgy nézek ki, mintha egy teljes arcot használok, és olyanok, mint a polírozott, valamint teljesen együtt, de nem Úgy néz ki, mintha süteményt használok.

Tegnap használtam a szemhéjfestéket, valamint az arcát, valamint az arcát a tengerpartra, valamint úgy éreztem, hogy tökéletes színű volt.

Paletta tökéletesség négy b. lenyűgöző
Isteni duo ajak és arc b. Félelem nélküli (felső), valamint b. Igaz (alsó)

Hibátlan felületi alapítvány b. klasszikus
Erényes fátyol rejtegető és szem primer b. sugárzó, valamint ajakbalzsam b. megcsókolt
Erényes fátyol rejtegető és primer b. Radiant (balra), valamint a tökéletes felületi alapítvány b. Hagyományos (jobb)
Isteni duo ajak és arc b. Fearless (bal), valamint b. Igaz (jobbra)
Paletta tökéletesség szem quad b. lenyűgöző
Teljesen benne vagyok. A minőség szempontjából a porok selymesek, és a krémek szuper sima. bármi is alkalmazza szépen is.

Azt hiszem, ez szép minimalista smink, de vágyom, hogy a termékek egy kicsit hosszabb ideig tartottak a bőrömre. Még a primerekkel (mind a szemmel is foglalkozik, mind a szemmel), valamint egy hosszú fárasztó sminkbeállítási spray, csak körülbelül hat órát kapok a szemhéjfestékektől, valamint a poralapítástól, három-négy órától az ajkától, valamint az arccal , valamint két órát a rejtegetőtől. A nap végére a színek mindis eltűntek …

A tökéletes felületi alapítvány viselése b. Klasszikus, erényes fátyol rejtegető és szemelő b. RADIANT, kombinált perfekció szem quad b. lenyűgöző, valamint isteni duo ajak és arc b. félelem nélküli, valamint b. igaz
Még mindig tetszik a lilah b. Nézd meg az egész filozófiáját, valamint mindig húzom a Bay Terület smink márkáit. Remélem, hogy finomhangolják a formuláikat, valamint olyan módszereket, amelyek segítenek a termékek tovább tartása, mivel szeretem, hol vannak.

Szép csomagolás
Amikor a csecsemők “dobják árnyékot”

Connor, valamint vettem ezt a képet a Marin Headlands-ban a másik napon a mi módszerünk a strandra.

HIRDETÉS

Ez az oldalsó szem, a megnövekedett homlok, a földi ajkak – ez nevet! Nincs koncepciója, miért olyan sok árnyékot dobott, de élek.

That’s the feline women Tee for Tabby’s Angels, BTW.
A barátságos közösségi szépségfüggő,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *