Ilia Lipstick in Rococco as well as Lip Oil in Tahiti

fun with Ilia lip products!
Miért snag egy ilia ajak termék, ha megragadhatsz kettőt? Lelkesen hiszek, hogy ezt hozzá kell adni egy csomó pénz cookie-hoz. Nem?

Kiválasztottam az ajkolajat Tahitiban, valamint a rokokkó rúzsát, miközben hátul, és úgy tetszik, hogy pontosan milyen könnyű, és a Comfy Tahiti érzi magát. A lipgloss sugárzóját a ragadósság nélkül kapja meg, és alig érzi magát egyáltalán.

HIRDETÉS

Ilia ajkaolaj Tahitiban
Ilia ajkaolaj Tahitiban
Ez azt jelenti, hogy vágyom, hogy egy kicsit sokkal több hidratáló volt, hiszen a Tahiti egész nap használata után gyakran szükségem van arra, hogy az ágy előtt vastag, nyugtató ajakbalzsam vastag réteget alkalmazzunk.

Biztos, hogy szép. Ha az ajkai nem olyan szárazak, mint az enyém, akkor sokkal jobb, mint nekem, különösen ha szereted a fényes korallokat.

Ami a Rosy Brown Rococco-t illeti, mi a drágakő! Ha szereted a pigmentált, hosszú távú rúzsokat, sújtotta a ragyogást, ellenőrizze.

Ilia rúzs Rococco-ban
Ó! — as well as if you’re picky about scents or flavors, FYI, both of these lip products odor as well as taste extremely faintly of vanilla, however it’s a barely there circumstance as well as not overpowering at all. Az utóbbi időben néhány migrénet kaptam, és az erős illatok zavarnak, amikor a fejem felállt, de ezek bármelyikét incidens nélkül viselhetem.

Ilia színes blokk rúzs Rococco-ban
Hallottam, hogy Pletykák, hogy Ilia elég nagy fekete péntek eladást tesz, így ha ez … Teljesen egy rúzs vagy kettő.

Remélem, hogy a billentyűzet végét a végén jó. Ott lógok. A találkozók nagy összegei, valamint a szokásosnál határidők. Szerencsére a rúzs minden kicsit jobb.

HIRDETÉS

A barátságos közösségi fellebbezési addtus,

Karen

P.S. TGIF!

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *