A bronzok, egy fényes ajak, valamint a bronzával keverve

Ténylegesen közzétettem az utóbbi időben, mivel nem érzem magam, hogy a smink, amit mindennapi viselem, elegáns. Sokan a kinézetűek, akiket használtam az “Öt perces smink tartományban”, ezekben a napokban azonban megérti, mi? Azt hiszem, nem lehet az egyetlen személy, aki elérhető, aki gyors, friss valós élet. Mint, most kaptam le a videohívást 15 percet, és ez volt a smink, amit viseltem! Helló, valódi élet. Szóval itt megyünk!

Szeretnék telefonon hívni egy pár dolgot. A rúzs egy workhorse folyékony rúzs, akit szeretem, őszinte fellebbezést folyékony rúzs az istennőben. Ha világos korallokba kerülsz, amelyek egy pillanat alatt megvilágítják az üzletét, akkor az életedben az ASAP-t kellene. Ez nem szárítás, valamint abszolút kényelmes.

HIRDETÉS

Egy másik sminktermék Megjegyzés: Egy gyors színű szín az arcodon, tonna a bronzsal, valamint a blush segítségével. Csak tiszta, és mindkét edénybe merítem, és ezután örökké a keveréket az almaimra. Ez a leggyorsabb módszer számomra, hogy nagyszerű színt kapjak az üzletemen anélkül, hogy felajánlhatnának a rétegezést, valamint a keverést. Itt vegye vegyes Laura Mercier Blush-t a Mac Mineralize Skinfinish-szal megnövekedett Napon.

HIRDETÉS

Arra hamarosan ugorok a második videóra, amely kielégíti a napot! Hogy megy a kedd?

A barátságos közösségi fellebbezési addtus,

Karen

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *