Olyan hosszú, dollár dollár! The Giorgio Armani runway Fall/Winter ’16 restricted edition Collection Is right here

two of three products from the Giorgio Armani runway Fall/Winter ’16 restricted edition Collection
Van egy olyan elméletem, amelyen át fogjuk elveszíteni az angol nyelv parancsnokságunkat, mivel teljes mértékben felváltják az emojis hasznosítását, valamint amikor a nap jön, ha még mindig rúgok, és elindulok “SH * T A Bustin” mozog a termesztett emberek klubban, ez pontosan, hogy kommunikálnám a Giorgio Armani Beauty Runway Fall / Winter ’16 korlátozott kiadás gyűjteménye:

????????????

Haver, ez a paletta? Ez egy száz és húsz csont.

HIRDETÉS

$ 120!

Nem komolyan.

Oké, most, hogy néha eső vagyok (azt mondja, hogy a nő, aki csak a 80 dolláros homokóra szürreális fénykombinációt tette a Sephora kosárba? eyeshadows ??

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Ez olyan, mint egy váltakozó univerzum-típusú költségek, ahol a gyémántgyártott rácsok érvényesek a nyugdíjazási megtakarítások.

The $120 Armani runway Fall/Winter ‘16 restricted edition deal with & Eye Palette
Armani kifutópálya őszi / tél ’16 Korlátozott kiadás foglalkozik a & eye paletta

Megemlítettem, hogy ez 120 dollár?
Adott, ezért nem csak kompakt. Élményt kapsz, hiszen Armani a Selyem Muslin tetejét csomagolta, amelyen egy nyomtatás közvetlenül az Armani kifutópályáról.

És a satiny, mauve-ish, szürkés bézs; Matte Black, valamint csillogó pezsgős szemhéjárnyák, az áttetsző foglalkozás mellett por, úgy érzi, mint a krémes párnák …

Jó dolog, de ez Hella drága. A legvalószínűbb, hogy az ebéd, valamint hasonlóan olyan, mint az Armani szépség szem előtt tartva.

Armani kifutópálya ősszel / tél ’16 Korlátozott kiadás foglalkozik a & szem kombinált színmintákkal
Armani kifutópálya őszi / tél ’16 Korlátozott kiadás szemcsésze ($ 40)
The deal with & Eye combination is joined by a $40 Eye Tint cream eyeshadow — a gorgeous khaki with a glossy surface as well as medium-sized bits of platinum glitter.

Tetszik, mivel csillogott, és úgy néz ki, hogy a sooo elegáns a fedélen …

HIRDETÉS

And then there’s a $40 mauve-ish beige Rouge d’Armani Lipstick, which I’ve yet to see in person, however all three pieces are restricted edition as well as offered now at Armani counters as well as online.

A barátságos közösségi szépségfüggő,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *