Mit jelent Önnek az öngondoskodás?

A kifejezés jellemzően a varázsavilágban, az “öngondozás” jellemzően a báj karbantartására utal – olyan dolgok, mint az arcmaszk, vagy egy buborékfürdőt készítenek, vagy a hajat készítik, azaz “Meow Time” “És teljesen megkapom, mert milyen sokszor találtam meg a szépségszalonban, vagy festeni a lábam, vagy a smink a hálószobai padlón? túl sokszor számíthat.

De ezekben a napokban az önellátás is valami mást jelent számomra. It implies taking care of my inside voice and my mental and emotional health by doing the things that I know help me feel functional during the day, like getting enough sleep at night, and staying hydrated, and doing my hair in the morning (instead of csak egy rendetlen zsemlebe helyezve), és a pizsamaimat a “valódi ruhákba” cserélje ki a “valódi ruhákba”. , de amikor ezt teszem, mindig úgy érzem, mint a szar.)

HIRDETÉS

Szintén, nyúlik, mert segít a hátfájásomban, és napi legalább 30 percig izzadni, vagy általában tipikusan meg tudom oldani. Az ágyam első dolog az első dolog, ami egy másik dolog, ami segít, amint azt a nyers gyümölcsök és a veg … én is megpróbálom gondoskodni magamra emlékeztetve a nap folyamán, hogy a kis dolgok, amelyek irritálnak 10 év alatt.

Valószínűleg a legfontosabb dolog, és ez sokáig tartott, hogy kitaláljam, hogy mindent megteszek, hogy mindent megtehessek, hogy proaktívan tartsam magamtól, hogy lecsúszjam le a térbe, ahol örökkévaló kék, és amikor elkezdem érezni, Elmondom az El Hubot, egyre. Én is elérem a palackomat és a családomat, és tervezem, hogy dolgokat csinálj velük (ez nehéz nekem, mert természetesen vissza akarok térni, és egyedül maradok, amikor elkezdem kék).

Én is megpróbálok dolgozni egy kicsit, mert a testmozgás valóban segít megőrizni a hangulatomat, és én magam csinálok legalább egy dolgot a “olyan tevékenységek, amelyek szikra öröm”, hogy folyamatban van a számítógépem.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Mindez tényleg segít nekem gondoskodni.

HIRDETÉS

Mit jelent Önnek az öngondoskodás?

A barátságos környéke Charmfüggő,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *