Termék kiabálás: Nars Saint-Raphael Precision Ajakbélés

Készítsünk kreatívat.
OK, this is one of those off-label utilizes of a makeup product, so if you’re a stickler about only utilizing products in the method they’re intended, you may want to look away. Egy másodpercre.

On the other paw, if you’re available to experimentation, I discovered a extremely efficient color corrector totally by accident.

HIRDETÉS

Nos, technikailag nem foglalkozik a termékkel. Ez egy átlátszatlan matt narancssárga ajak ceruza, Nars precíziós ajakbélés Saint-Raphaelben. Ez az egyik új Nars precíziós ajakbélés.

Használtam a színekre – kijavították a szárított egykori pattanást, amely most lila, és teljesen működik.

A szem alatti körökre nem használnám azt, mert mivel ez egy ajak ceruza, és nem értem, hogy ez engedélyezte-e a vízvezetékek mentén vagy a szem körül. Ugyanakkor az állát, az arcomat, a homlokát, az orrát, az orrát, valamint a szád oldalát.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Here I’m utilizing it as a color corrector on my chin to hide Julian the pimple, who is STILL plaguing me.

Mi (vagy i) esetleg beszélgethetünk a színes korrekcióról órákig. I believe it’s fascinating, however to briefly summarize (haha, great luck to me), orange color-correcting products appear to cancel out/neutralize purple as well as blue shades, since orange as well as purple sit across from each other on the color a kerék, ahol egymás lefelé néznek 24 órás, dobja árnyékot, valamint biztosítja egymást a gonosz szem …

Typically, you’d apply orange color correctors on purple areas, then layer concealer or foundation on top.

A lövés előtt: Julian a pattanás elfogyott velem …
Ez a sminkimproválás, valamint én vagyok.

Hol vannak Ya, Julian?
Saint-Raphael olyan nagyszerű a sötét lila területek elrejtésében, mivel teljesen átlátszatlan. Rögzítem egy vékony réteget közvetlenül a Julian tetején a pattanás, a legkisebb mennyiségű terméket használva, amit meg tudok állítani, amit ezután az áttetsző por smidént állítottam be, hogy leállítsa.

And yes, I believe you absolutely requirement the powder, since if you you avoid it, the orange corrector can bleed into your foundation or concealer, thereby drawing a lot more interest to what you’re trying to hide.

Mondd mi?! TUDOM. Igen, soha nem kerülem el a porot, amikor színes korrektorokat használok. Ez döntő fontosságú.

HIRDETÉS

This specific lip pencil is the one I utilize for this trick, however other orange lip pencils must work. this is soft as well as creamy, though, so it glides along the skin, as well as it’s simple to feather out the edges. Ugyanúgy hasonlóképpen, hogy pontosan hogyan pigmentált, valamint az átlátszatlan. Ez 24 dollár, és már felfedezheti most a NARS hosszú távú gyűjteményben.

A barátságos közösségi fellebbezési addtus,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *