Milyen hálaadás hagyományokat nézel előre ebben az évben?

Van egy pekándió körülötte valahol. Azt hiszem, a pulton volt … vagy talán csak ettem a tényleges étkezés előtt, ha ha ha!
A hálaadás szinte itt, valamint vele, hagyományaink. Egy ilyen szokás, hogy a háztartásban feltétlenül a hálaadás során a pekándió eszik …

Freakin, mint a pekándió pite. It’s what we had at Thanksgiving when I was growing up… I mean, sometimes we’d likewise have a pumpkin pie up in the mix, however truly nobody would touch it. My mom would always get pecan, as well as you would understand if my dad had been tasked with buying the pie since he would inevitably mistakingly only buy pumpkin as well as fail to remember the pecan… however my mom always understood what was up.

HIRDETÉS

Vicces azonban, hiszen annyira, mint én, mint a pekándió pite, furcsanak tűnik, hogy bármilyen más évszakban legyen. Az egyetlen alkalom, amikor nagyon bőséges mennyiségeket veszek fel, a hálaadásról, valamint minden évre nézek előre.

Ugyanúgy nézek előre, hogy az öbölben, és bárhol, a háztartásban a Hawaii-ban, a háztartásban. It’s always nice to have a block of time to reconnect with the people who mean a great deal to us, as well as that we don’t get to see as well frequently anymore as grownups, as well as to unwind over food as well as Szórakozás.

Hasonlóképpen mindig nézzük meg a labdarúgást, és tudjuk, hogy tudom … Bár ez nem szuper magas felfelé a listámban, még mindig előre nézek, hogy ültem, és beszéljek, miközben egy játék játszik a háttérben.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Ó! – Ugyanúgy nézek előre, hogy másodpercre, a.k.a. “A hálaadás ünnepe.”

Like, you know, everybody eats, then pauses to take a break (and perhaps take a quick feline nap on the couch), as well as then a few hours later you come back for the second round.

El kell ismernöm … Úgy tetszik, hogy visszamegyek a másodikra ​​(és talán a harmadik!) Lemez a hálaadásról.

HIRDETÉS

És veled mi van? Milyen hálaadás hagyományokat nézel előre ebben az évben?

A barátságos közösségi szépségfüggő,

Karen

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *