Az amorepicionális lap maszk teszi az ideális bőrt napot

Tudod, hogy a régi mondás: “A szépség fájdalom”? Well, in this case, you get all of the charm while your loved ones endure the pain of taking a look at your frightening face in this sheet mask!

The AmorePacific moisture Bound Intensive Serum Masque is such a luxurious treat. Infused with 100% pure Bamboo sap and a blend of Asian botanicals, it moisturizes, plumps and firms.

HIRDETÉS

Ha van egy rendezvényed, ahol szüksége van a bőrére, hogy a legjobbat nézze meg, vagy a bőre csak unalmas, száraz és kimerült, és szüksége van egy pick-me-upra, ne nézz még a legjobban.

The package comes with two treatments for $32, so this will certainly be a once in a while luxury for me. Mindig tartok egy csomagot, bár, mert ezek a jóak. Ők az egyik olyan dolog, ami csak jobban néz ki a bőre.

Nehéz megtalálni a szavakat, hogy pontosan leírják, mi történik az idő között, amikor egyre helyezed, és elviszi, de bármi is van, mágia.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

This one is a little different than other sheet masks I’ve tried, because rather than the mask being pre-soaked in a solution, you get a little vial of the serum and a dry, gel textured mask. Mindössze annyit kell tennie, hogy az arcodon eldobja a szérumot, és elterjedt.

Nagyon sok van, ezért óvatosan kell lennie – a dolgok kicsit csúszósodnak.

Miután az arcod teljesen áztatja a szérumot, akkor a lapon van.

Ez nem igazán egy lap; Jó és vastag, egy gél textúrával az egyik oldalon és egy szövet-y érzés oldalán. A gél oldala a bőrére ül, és a szérumhoz ragaszkodik ahhoz, hogy teljes mértékben elnyelje. És két darab van, így jó és könnyen alkalmazható.

HIRDETÉS

Most, hogy úgy nézel ki, mintha csillag lenne az idegenekben, körülbelül 10-15 percig tartani az embereket, amíg a szérum teljesen felszívódik.

Ezután húzza le a maszkot, hogy feltárja a szép arcát! Látni kell a plumper, sokkal sugárzó bőrt.

Csak egy kis tipp, de ne ugorj fel a kisgyermekekre, amikor ezt viseli; Lehet, hogy megrémülnek az életért. A férjem és én is meg kell találnom Kai-t egy jó terapeuta. Hoppá.

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *