Smink, valamint a szépségblog hétfői szavazás, vol. 489

A lila mindig úgy érzi, hogy uralja a világot!

Szóval … mi a hétfői szavazás?

Nos, ez nem pontosan szavazás. It’s more of a constantly evolving (devolving?), somewhat random listing of concerns I’ve been putting out to visitors every Monday morning for the past 10 (!) years. (It’s like a kickstart for your brain.) I’ve always enjoyed reading your answers in the comments, as well as I hope you enjoy reading mine.

1. Magyarázza el a ruháját!

Lány, ok. Úgy érzem, mintha ismétlődő földi hurok van, hiszen most büdös, izzadt edzés utáni ruhákban vagyok … és úgy érzi, mintha mindig büdös, izzadt edzés utáni ruhák, lol!

Ez azért lehet, mert az igazság, hogy csak befejeztem a rövid futást a futópadon. Mielőtt leülnék, írok, különösen a reggelen, szeretem, hogy kihozzam a tyúkat, valamint a legegyszerűbb módszert, hogy ez egy gyors Hiit osztály a YouTube-on vagy egy mérföldes vagy két futópadon.

HIRDETÉS

Az izzadás szinte segít nekem felkelni, és törli a fejem …

Egyébként is! Ez volt az én hosszú lengő módszer, hogy kijelentem, hogy én vagyok minden Senita ma. Mondd meg neked, apátság a megjegyzésekben, hogy bemutassam a vonalat. Ruháik annyira imádnivalóak, és megfizethetőek. A Sarah melltartót a Bahama-szigetek nyomtatásában használom, a megfelelő Bahamák gyors rövidnadrágot, valamint a fekete baráti tartályt.

2. Érted, ki vagy?

AZTA! — that’s a serious concern for a Monday eclipse morning, however yes, I feel like I understand who I am. Ugyanakkor ugyanúgy érzem magam, mintha még mindig növekszik, és megváltoznék, mint egy személy.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Megértem a nő mélyen, belsejében, és szeretem őt, de néha őrült vagyok!

3. Pontosan mennyi ideig tartott, hogy valóban kitalálja, ki vagy?

Nem hiszem, hogy valaha is teljesen felidéznénk magunkat, hiszen az élet, valamint az a dolgok, amelyek a módszer módosításánál fordulnak elő, de nekem, tényleg elkezdtem érezni magam, hogy végül az én személy A 30-as évek végén volt, így egy ideig tartott.

Csodálom azokat az embereket, akik megértik magukat a get-go. Az El Hub ilyen. Azonban ez nem volt ez a módszer számomra. Az évek során annyira megváltoztam, ami emlékeztet engem – olyan hálás vagyok, hogy nem nőttem fel a szociális hálózat korában, valamint az internetes személyeken, mivel a szociális hálózat megértő csapda lehet.

Én dunno … mi a gondolataid erről?

4. Mit csinálsz, ha nem érted, mit tegyen valamit?

I freakin ‘stall! Komolyan, amennyiben tudok, amennyire csak tudok, és én is kihasználom az időt, hogy megnyugodjon, és távolítsa el a fejem.

Amikor azonnal reagálok valamire, nagyobb valószínűséggel, hogy bölcs döntéseket hozok … sokáig tartottam, hogy kitaláljam, hogy egy személy ki. Mindenesetre, mindaddig, amíg tudok, és ebben a folyamatban számos mély lélegzetet veszek. Ha van időm, ugyanúgy hívom az El Hubot, valamint a szüleimet, vagy az egyik barátomnak, valamint kérésre tanácsot.

5. Ha maradsz, vagy menjen most?

Tehát a programnak most kellene énekelnie ezt a dallamot. – Maradjak, vagy menjek most?

Miközben úgy gondolom, hogy értéke van az ülésen, csak menjen! Menj ki, és lásd a világot. Nézze meg mindent.

Ki kell mennem ezekből a ruhákból, ember! Bár meg kell mondanom, hogy elég gyorsan megszáradnak. Az izzadság csak az éterbe van.

Mielőtt ugrottam a zuhanyba, csak azt állíthatom, hogy azt hiszem, nagyszerű vagy? NAGYSZERŰ VAGY!

Legyen óvatos a napfogyatkozás ma. Van egy csodálatos hét.

A barátságos közösségi szépségfüggő,

HIRDETÉS

Karen

P.S. Az aggodalmak a másolás / paszta.

1. Magyarázza el a ruháját!
2. Érted, ki vagy?
3. Pontosan mennyi ideig tartott, hogy valóban kitalálja, ki vagy?
4. Mit csinálsz, ha nem érted, mit tegyen valamit?
5. Ha maradsz, vagy menjen most?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *