Szeptember 2016 Low-Vásárolható elszámoltathatóság

Úgy döntöttem, hogy szeptemberben nem csinálsz szemetet (kiürített) posztot, mert olyan üzenetekkel mentem el, de biztosan azt akarom, hogy a hónap elszámoltathatósága az elszámoltathatóságot. Íme néhány olyan elem, amely hozzáadott a Stash:

A frissítéshez, szeptemberi hónapra – 91,68 dollár volt a költségvetésemben. Yup, olvastad, hogy helyesen, a lyukban voltam. Nincs smink kiadása számomra. De szerencsére szeptemberben menekültem, így a “nyaralás záradék” rúgott, ahogyan széles körben ismert.

Először is, itt van a mediterrán körutazás smink, amit csak a héten írtam:

Megvettem az első kategóriámat, és egy csomó korres sminket is! És ez a smink tekintetében. Itt vannak a többi, amit szeptemberben vásároltam, mielőtt nyaraltam:

Online rendelés

Shiseido A smink elpirul ecset – valaha, mert megkaptam a lábam a porkefe, amikor Japánban voltam, én rúgtam magam, mert nem kaptam meg a blush kefe is. Az eBay-en kerestem, és amikor a kanadai dollár kicsit erősebb volt, úgy döntöttem, hogy elviszem a meredekséget. Annyira örülök, hogy tettem. Megteszem az idén szerzett különböző keféket.

Nyertesek

Ezek véletlenszerű felvásárlások, amikor a különböző győzteseket a munkahelyről vagy a hétvégékről értem. Valószínűleg megvásárolok valamit minden 4 alkalommal, amikor meglátogatom a győzteseket.

Ön kozmetikumok Charm Blender Cleanser Rosewater – Még soha nem próbáltam meg a spotkefe tisztítót, de valaha, mert elkezdtem a Project Pan, én ragaszkodtam ugyanazokat a néhány ecsetet, mert ugyanazt a szemhéjfestéket viselek napja . De az ötlet, hogy nem tisztítja ezeket a kefék ad nekem a heebie jeebies, így remélem, ez az ecset tisztítója jól fog működni. Megjegyeztem, hogy ez az alkoholmentes, ami elengedhetetlen számomra, mert többnyire természetes sörték sminkkeféket használok, és nem akartam, hogy az alkohol kiszáradjon a sörtékből.

SURIN MICELLAR Tisztító víz – Annyira izgatott voltam, hogy megtalálja a Suprin Skincare termékek egész megjelenését, de még sokkal jobban örült a micelláris vizek újra megtalálása!

Ide korábban próbáltam korábban, és olyan jó, hogy megkérdőjelezte a régóta előnyben részesített micelláris vizet Yves Rocher – a Sucrin a 2016 elején levő kedvenceimet. És megdöbbentem, hogy csak 5,99 dollár volt. Tudom, hogy a januárba visszatértem, 9,99 dollárba kerül. Tehát persze megragadtam 2 palackot. 2018 márciusában lejárati időpontja van.

Holika Holika One service Anti-Wrinkle serum – I’m stocking up on serums in advancement of the upcoming winter. Ez az éjszaka jónak tűnik. Mindig meglepő, hogy jól ismert koreai márkákat látok a győzteseknél.

LA ROCHE POSAY EFFACLAR K – Ne feledje, hogyan nyögöttem, hogy ezt megszüntették Kanadában? Nos, ezt találtam egy győztesben, csak időben! Elmentem egy olyan helyre, amelyre nem látogatok rendszeresen, és csak a polcon ültem, mind a magányos. Ez a sors, elmondom.

Vásárlók kábítószer mart

Etival Ener-C Vitamin C mist and Brightening Serum – I recently finished the Paula’s Choice RESIST C15 very Booster which I love, but it’s a bit spendy with the current exchange rate (C$64 not including shipping) so I chose to give this home- nőtt egy próbát (plusz, szeretem az új dolgokat). Etival is the private label skincare brand of consumers drug Mart. Azt hittem, hogy kipróbáljam valamit tőlük, így örömmel kaptam ezeket 40% -os kedvezményt (a kedvezményt, az érintett 2 32 dollárt).

Csokor o ‘Mascaras: (Csere – gyorsan átmegyek a Mascaras-on keresztül)
• L’Oreal Voluminous Butterfly Sculpt szempillaspirál – ezt 3 dollárért találták meg
• Essence I Extrém térfogat szempillaspirál
• A lényeg nagy! Szempilla szempillaspirál
• Annabelle Expandable mascara – I like the idea of twisting this mascara wand for much more / less drama. A Gimcky Mascaras szopós vagyok, és ez az értékesítés 5 dollárért volt

Az a nap, amikor visszatértem a nyaralásból, lekértem a levelemet, és találkoztam erre:

I had just one day left to redeem it… 10% off makeup! thoughts of hauling from Nars or Burberry danced across my jet lagged brain. but in the end, I opted to stay home and do copious amount of laundry instead of filling my life with much more makeup.

Guess what, my No-Buy is OVER! I’m now back in the black! I have $108.32 to spend in October… let’s see how long that lasts because I’m planning on going to the newly opened Nordstrom store here in Toronto soon.

To my fellow Canadians – I wish you a very pleased Thanksgiving! may your plates be full of Turkey, stuffing and… apple pie (you thought I was going to say pumpkin pie, didn’t you – I’m not that cruel).

Ossza meg ezt:
Részvény

Kattintson erre e-mailre e-mailben (új ablakban nyílik meg)
Kattintson ide a Pinterest megosztásához (új ablakban nyílik meg)

Kattintson a Twitter megosztásához (új ablakban nyílik meg)
Kattintson ide a Tumblr megosztásához (új ablakban nyílik meg)

Kattintson a Reddit megosztásához (új ablakban nyílik meg)

Mint ez:
Mint a betöltés …

Összefüggő

Trash Stash: September and October 2016I skipped September trash stash due to post-vacation letHargy és az életem újraértékelése: Miért vagyok még a menekülésen? Miért érdekli senkit, hogy megvizsgálja a varázsaimat? Miért vagyok itt? Aztán kiabáltam belőle, és visszatértem a …
2016. november 1. “szépség”

Japán smink Haul !!! Igen, mindannyian vártál erre, nem voltál! : P Személy szerint, nem hiszem, hogy teljesen túlléptem a smink vásárlással. Egyrészt rendkívül aggasztottam, hogy vándorolj Tokió körül éjjel, hogy bevásároljak. Miért kellett volna vásárolni az estéken, mert …
Június 17, 2016 “szépség”

2016. február Az alacsony vásárlási elszámoltathis az első bejelentkezés az én 2016-as alacsony vásárlása. Februárban 50 dollárt osztottam fel a sminkre. Sikerült maradnom a költségvetésemben! : D Az első sminkvásárlás februárban volt a buja vándorlásomban a hónap elején, ahol megvettem a kifinomult krém szemhéjárnyalót 19,95 dollárért …
2016. március 2. “szépség”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *