Sundays With Tabs the Cat, makeup as well as appeal blog Mascot, Vol. 696

Roar!

Hallottad ezt…? Ez volt a dzsungel telefonhívása, egy telefonhívás, hogy a fülek meglehetősen reagálnak.

HIRDETÉS

A nem megfelelő járókelőhöz, a fülek úgy tűnhetnek, mint egy rutin régi ház, de belül volt az oroszlán szíve. Felvette magát, mint a dzsungel királya.

Volt néhány előfordulás – néhányan telefonon hívják őket – ahol hatalommal játszott egy oroszlánnal vagy kettővel, de szerencsére, mivel a figyelemre méltó települési készségem óta voltam, hogy néhány csomópontot, valamint nem vesztett végtagok vagy karmok.

Just so you know, working with the huge cats of the wild will make a lady out of you! Állandóan megváltoztam, különösen a Mac kampány során egy gepárdával, akinek van egy gepárdával … még mindig van minden ujjaim, igen!

Rosie

Megpróbáltam befolyásolni a Rosie-t, hogy felszabadítsa a belső dzsungel macskáját, így ma egy divatos gepárd gallérba helyeztem egy komplementer virágot, valamint néhány levelét, mivel ő egy girly-lány.

HIRDETÉS

Várakozásra vártam a karmokat, néhány üvöltés itt, valamint ott, talán néhány morgás, de ahelyett, hogy a körülötte lévő változó tájat szemlélte. A tavasz elkezd mutatni ezeket az alkatrészeket, valamint megérti Rosie-t; Számos tudományos kísérlet van a fejében bármilyen típusú pillanatban.

A barátságos közösségi fellebbezési addtus,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *