A $ 20 Pixi Dimenziós Eye Developer Kit, egy Collab Weylie Hoang

Livin ‘, hogy a semleges kombinációs élettartam 24/7
A smink márkák a blogírókkal, valamint a “befolyásolók” szociális hálózattal kapcsolatban semmi új napjainkban, de jó látni egy kollégét valakivel, aki elégedett volt, aki nagyon jó volt személyesen, és igazi, ebben a helyzetben Youtuber Weylie Hoang.

Elégedettek neki néhány év múlva az Assion-t, és kedves volt, és kedves volt, olyan édes volt, hogy menjünk Weyie! Gratulálunk a PIXI-vel való partnerséghez.

HIRDETÉS

Nem ez az aranyos?

I’m using two shades from the left side of the combination — the matte golden brown in my crease as well as the shimmery plummy bronze on my lids. A fekete ceruzával béleltem a felső lash vonalat, valamint aztán a flick a fekete folyadékbéléssel.
Ez egy pixi kétrészes $ 20, egy semleges szemhéjfesték kombinációval, valamint egy fekete béléssel, valamint a dimenziós szemkészítőnek nevezik. Tehát az alapok, amelyeket nagyra értékelem.

Weylie uses great deals of natural eye looks, as well as you can see that in her color choices. Hat poros szemhéjfesték, három matt, három csillogó, valamint egy kettős végű ceruza bélés, egy csavaros ceruzával, egy végén, valamint egy feltűnő folyadékbélés a másikon.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Az arcok Mac dinnye rózsaszín (Padma! Tudom, hogy az utóbbi időben olyan, mint egy blush sérült rekord.), Amellett, hogy az ajkak egy rózsaszín árnyalatúak a Dulce Lip Candy palettájából, ugyanúgy pedig Pixi.

Én ásom a matt, amit telefonon hívok “hétfő mattes”, mivel nehéz napokon dolgozhatok. A pezsgő oldalán vannak, így ha csak egy swish barna, a fedélen, az egyik ilyen matt találja a helyet. Mindannyian meleg barna, de az én előnyben részesítettem az aranybarna, amely a Mac Cork és a Mac nyereg között.

Általában a színek meglehetősen melegek.
Ami a csillámokat illeti, jól … Ha a Bling a te dolgod, akkor valószínűleg tetszik. Nagyon fagyos és pigmentáltak, így drámaiak, és olyan nagyok, mint olyan nagyok, mint egy reflektorok középső fedél kiemelése, vagy egy belső sarok kiemeli az egyik szálát a gyűrődésben.

Egy kicsit fényesek, mint a legjobban a denevérről, de tetszik, hogy meg tudom-e birkózni a csillogást. as well as by “too shiny” for me, I imply that if I apply as well much, I can truly see those lid lines…

A Dimenziós Eye Developer Kit, 20 $
Én vagyok a bélésbe is (annyira gazdag!), De a sapkák gyakorlatilag lehetetlenek nyitva a kezemben T. Rex karmai.

HIRDETÉS

The two-piece set is $20, so it’s quite affordable, as well as you can discover it now at Target as well as the Pixi website.

A barátságos közösségi bájfüggő,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *