Blogmas 7. nap: Karácsonyi kártyák

Szeretem az üdvözlőlapokat. Szeretem őket nézni őket. Szeretem gyűjteni őket.

És leginkább, szeretem nekik! Christmas time is the best time for a greeting card fiend like me (ecards just don’t hack it!).

Every year I go on a hunt for boxed Christmas cards to give out to co-workers, recently I’ve been buying the blank ones that come in assortment of prints – this year I scored this cute set:

Én is szeretem a baglyokat, és valahogy 2 doboz bagoly témájú kártyával végeztem:

Még csak nem is adtam ki az egyiket, mégis, amit a “Serious Christmas Owl” -nek neveztem – elsősorban a díszes dobozhoz kaptam.

Ez a legújabb kiegészítés az én gyűjteményem – a Santa és a Rudolph vágás egy hinta! – Moma-tól származó design, amit a Marshalls-n találtam:

Megpróbálok kapni néhány hagyományos üzenetet rájuk, mint az egyik a bal oldalon … de tavaly vettem ezt a mézeskalács zombiot, hogy adja meg a … egy egész dobozt, mivel nem értékesítették egymástól. Senki más, akit ismerek, figyelem a sétákat, így most 9 extra mézeskalács zombi kártyával maradtam. Ha valaki azt akarja, hogy küldjön nekem egy mézeskalács zombi karácsonyi kártyát, küldjön nekem egy e-mailt!

And I also save cards that I’ve received and the SO also does the same (mostly because I round up all the cards and put them in a shoe box!)  Here are some we’ve given each other (we have a thing: kártyák macskákkal rájuk – nincs macska!):

És ez az, amit nekem adtam neki néhány évvel ezelőtt:

Karácsonyi üdvözlőlapok? Ebben az évben küldött kártyákat?

Győződjön meg róla, hogy a Blogland többi csajának hátralévő részét ma Blogmas hozzászólásokért:
♥ ingrid a göndör.spring.blossom
♥ Sharon of Sharon Beauty Prime
♥ Kilya Kaily

Cím képforrás.

Ossza meg ezt:
Részvény

Kattintson erre e-mailre egy PAL-ra (új ablakban nyílik meg)
Kattintson ide a Pinterest megosztásához (új ablakban nyílik meg)

Kattintson a Twitter megosztásához (új ablakban nyílik meg)
Kattintson ide a Tumblr megosztásához (új ablakban nyílik meg)

Kattintson a Reddit megosztásához (új ablakban nyílik meg)

Mint ez:
Mint a betöltés …

Összefüggő

Blogmas nap 9: Karácsonyi Sweetsit annyira titok, hogy van egy édes fogam. Christmas is the perfect season to indulge and, every year, come December 1st, I get my eating on! Ezt a történetet mindig az embereknek mondom, szeretem a cukorkákat annyira, hogy amikor kicsit voltam, már mentettem …
2015. december 9. “Általános”

Blogmas 2016: The Christmas beauty TagEven though I decided to do a shortened Blogmas this year, I was quite challenged as to what topics to write about, since last year’s Blogmas pretty much covered all the major Christmassy topics like Christmas music, movies, gift ideas stb. Szóval izgatott voltam, amikor észrevettem ezt a címkét …
December 19, 2016 “szépség”

Amit kaptam a karácsonyi 2015-es szórakozásra, hogy ajándékokat adjon és fogadjon karácsonyra! As I mentioned during blogmas, we’re pretty low-key for Christmas which also applies to gifts. Annyira adtam az érméket a menta, egy szakácskönyv, a tetejéről a gyökerekről (nincs zokni!)), William Sonoma fából készült eszköz, és …
December 28, 2015, “szépség”

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *