Termék Spotlight: Laura Mercier Cocoa Caviar Stick Szemszín

Egyszerű barna füstös szemek Egyetlen termék jóvoltából: Laura Mercier Kakaó!
Amit tudsz tudni: Laura Mercier Cocoa Caviar Stick A szemszín egy sokoldalú barna krém árnyék ragaszkodik az időig préselt önellátásod, így ha sokkal jobb smink táska, valamint olyan, mint egy workhorse barna semleges, ez teljesen ott kell lennie, mivel nem mozog, és sokféle módon viselheti. (Az ULTA-nál 29 dollárért ajánlotta.)

Ez a kakaó fájdalom a seggben.

Ez a kakaópor, amelyet a pékségen használunk, valamint amikor a binbe kell ásni, a por annyira finom, hogy a hely körül van! – A kötényem, a leggings, az arcom, mindenütt. Ahogyan azt jelentették, hogy jó ízű, jó ízű, rendkívül bosszantó, különösen akkor, ha véletlenül két óriási kakaópor tenyérnyomtatást hagy a hátoldalán, és nem ismeri fel, amíg egy teljes idegen, amíg egy tonhal a Trader Joe pontjaira ki.

HIRDETÉS

Ez a másik kakaó Laura Mercier nem fájdalom a butt …

A Laura Mercier kakaóminta, amely olyan, mint egy kevésbé piros krémes szemhéjárnyaló változat a Mac Teddy Liner. Én vagyok az NC42 Mac-ben, az úton!

Valójában ez a teljes fájdalom ellentéte a fenékben, amelyet feltételezem, hogy élvezet lenne a seggben?Igen, igazán mondtam ki hangosan? Mindig * számíthatsz rám, hogy mindenki számára hihetetlenül kényelmetlenül kényelmetlenül, barátom!

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

“Mi a fene ez?” Valószínűleg kíváncsi. “Úgy tűnik, mintha marhahús jerky”.

Mit mondhatnék? Van egy dolog a marhahús rezkes barna. HOL VAN A MARHAHÚS?

Ideális itt ebben a Satiny Brown Cream Shadow Stick, valamint az elsődleges étkezés a smink táska szüksége van, ha 1) függőleges, valamint légzés, 2) Ha valaha is elkapta magát, azt mondja: “Oh Crap! Öt perc múlva el kell hagynom, ezért valószínűleg néhány alsóneműre, valamint sminkre kell lennem! és / vagy 3) Ha szeretsz sokoldalú termékeket, akkor sok különböző módon használható.

Használja önmagában egy alapbarna füstös szem, vagy réteg, mint a másik semleges árnyéka. Bronz, arany, Taupe, Tan, őszibarack, az összes barna árnyalat (oly sok). If you like all the colors in the neutral rainbow, Cocoa’s neutral brown base will deepen as well as add color to any type of combos you layer on top. Az egész semleges világ – Heck, a világ – az osztriga.

Egy kicsit gyöngyös, de nem is annyira … majdnem úgy tűnik, mint egy matt.
A kakaó ugyanúgy tartósan tartós, valamint amikor a fedélen van, nem fog mozogni, így mondd el a “tapasztalati vonalak”, hogy ne aggódj. Csak légy tudatában, hogy ha Jooj a fedél körül, csak néhány perc múlva játszhatsz, mielőtt teljesen beállítja.

HIRDETÉS

Különben is, ez az új előnyös dolog.

A barátságos közösségi fellebbezési addtus,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *