Unsung Smink Heroes: Chanel Les Beiges Egészséges Glow Power SPF 15

A finoman elsüllyedt megjelenéshez, szeretem a Chanel Les Breiges egészséges Glow Sheer Powder SPF 15-ös árnyékában az egész árnyékban az arcomon összpontosítva természetesen tananna először
A hosszú távú, Unsung Heroes sorozat a Smink és Charm blogon néhány mindenkinek kedvenc állandó gyűjtő termékeinket tartalmazza.

Láttad valaha a Gisele Bündchen hirdetését a Chanel Les Breiges egészséges ragyogó pornak? Szó szerint izzó! Azt hiszem, ez volt az, hogy és a csodálatos megjelenésű bézs kompakt, ami azt akarta megvásárolni … és Istenem, örülök, hogy … azt értem, hogy minden idők kedvenc sminkterméke lesz. Ez minden bizonnyal minden alkalommal a kedvenc bronzom. Tudod, hogy Chanel létrehozott egy új koncepciót Bronzer … egy puszta bronzer, ami lehetetlen túlad. Tetszik, igazán be kell töltened az ecsetedet, hogy megmutassuk, de ez az, amit szeretek róla, mert, tényleg, akkor is csomagolhatod, amennyit csak akarsz, mintha megtartanád, és ez lesz Soha ne nézz túl sokat.

Ahhh, ezek a kettős C és a bézs kompakt …
A Chanel Les Bemiges Egészséges Glow Por hatásának hatása nagyon nehéz megragadni a kamerát, de azt mondanám, hogy ez olyan, mint a “délután a napban”, egy kompakt

Meg kell tenned az ecset meglehetősen sokat, hogy megjelenjen, de a por megolvad a bőrbe, és csak magányosítja magát. and you don’t have to worry about ending up with severe bronzer stripes under your cheekbones.

HIRDETÉS

Általában egy bolyhos kefével alkalmazzam, amely az arcom körüli területeket célozza meg, amely természetesen tanan, és ez ad nekem a legszebb, finoman süllyedt ragyogást.

Ó, és nem látok semmilyen port, aki a bőröm tetején ül.

This picture is not very inviting, but it certainly shows you how much I’ve been loving my 3-year-old Chanel Les Beiges healthy glow sheer Powder!

HIRDETÉS

Az 50-es árnyalatom van, ami nagyon sötétnek tűnik, de úgy gondolom, hogy ha könnyebb árnyalatot kaptam, akkor nem igazán mutatta be a bőrt. Tehát, ha ezt szeretné megkapni, az útmutatásom, hogy sötétebb árnyalatot kapj, mint általában. Úgy értem, ha könnyebb árnyalatot kapsz, akkor használhatod, mint egy beállítópor, azt hiszem … Nos, valójában azt hiszem, Chanel ezt a beállítópornak is reklámozza, de hogy a lehető legtöbbet hozza ki, azt hiszem Tényleg egy sötétebb árnyalatot kellene, és használd, mint Bronzer.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

És ne aggódj; Soha nem fog túl sokat nézni, még akkor is, ha nagyon sápadt vagy. Nagyon sápadt vagyok, és szeretem, hogy egész évben használhatom. Mindez attól függ, hogy mennyire rétegezzen.

Ha készen állsz arra, hogy 58 dollárt dobjak, hogy hamisították a fantasztikus délutáni hatását a napsütésben, megtalálja Chanel Les Breiges egészséges Glow Por a Chanel számlálók állandó gyűjteményében.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *