New summertime 2016 metropolitan Decay 24/7 Waterline Eye Pencil in walk of pity as well as 24/7 Glide-On Eye Pencil in Heartless

using metropolitan Decay 24/7 Glide-On Eye Pencil in walk of pity on my vízvonal, réteges, szívtelen a vízvonal alatt, valamint a szemem belső sarkában
Az első naptól kezdtem, mint a metropolita bomlás 24/7 sikló szemceruza.

The outrageous color choice (last time I counted, there were upwards of 40 shades!), the “glide-on” texture, the creamy as well as blendable formula as well as that long lasting surface have consistently made the 24/7 Glide- A szem ceruza a # 1 megy, ahol a bélés érintett.

HIRDETÉS

And since metropolitan Decay is metropolitan Decay as well as remarkable when it pertains to keepin’ things fresh as well as releasing new as well as interesting products, they’ve introduced some absolutely incredible eye pencils with their summertime 2016 collection. Egy új képlet, amelyet a vízvonalat szem előtt tartva – inkább logikailag 24/7 vízvonalas szemceruza -, valamint a hagyományos tartományban lévő heves árnyalat, mindkettő, mindkettő 20 dollárért kínálnak.

Városi bomlás 24/7 csúszás a szem ceruza

Városi bomlás 24/7 csúszás a szemceruza a kár, valamint a szívtelen
A 24/7 vízvonal szemceruza tükrözi a hagyományos képletet, hogy ez további sima, egyszerűen alkalmazható, valamint tartja a tartós … Nos 24/7. Ezek a csecsemők azonban vízállóak, ami olyan függvény, amely nem csak a vízvonalon csodálatos, hanem a forró nyári hónapokban, amikor a sminkem hajlamos egy kicsit megolvasztani.

The formula is offered in a number of brand-spankin’ new shades — legend (a traditional black), mood (a deep slate grey), Rail (a rich espresso brown), push (a sensational true navy), street (a peacock Teal), valamint a kár (egy meztelen; itt látható).

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

A fényesítő mezők talán azt, amit sokan a vízvonalas szemceruzával, hiszen ezek az árnyalatok, amelyeket én is támogatok magamnak. Egy dolgozó anyu vagyok, aki nem kap elegendő alvást (!), Szóval mindent tudok, ami fényesíti a szememet.

Lehet, hogy kíváncsi, hogy a vízálló biztosítási követelés legit. Nos, a válaszod igen. Ez allergiás szezon számomra, valamint a kár a kár lóg, még mindig teljesen nem Glam tüsszentő támadások, valamint rohadt szemek.

Ami a szívtelen 24/7 sikló szemceruza, mit mondhatok azonban * Helyezzen be szívemet Emoji itt! *

HIRDETÉS

If as well dealt with La Crème color Drenched Lipstick in Unicorn Tears had a sassy eyeliner cousin, then Heartless would absolutely be that cousin. Bár a Metropolitan bomlás elmagyarázza az árnyékot, mint “egy fénytáncos rózsaszín”, garantált, mégis finom levendula, valamint a kék alsónadrágok a csillogó. Nem jelennek meg annyira, mint amennyit szeretnék őket egy szárnyas bélés színűvé tenni, így sokkal többet élveztem, mint egy ragyogó váltás, hogy a kár a vízvonal mentén, valamint az alsó lash vonalon. Mivel ez egy rózsaszínes levendula, valóban ébred fel, és a szemem pop!

Városi bomlás 24/7 csúszás a szemceruza (balról jobbra): Séta a kár vízvonal szemceruza, valamint a szívtelen
Szóval, hogy azt állította, hogy soha nem próbálta meg a metropolita bomlása 24/7 siklástechnikáját? Meg kell kérdeznem, hogy nézzen ki a szemceruza, és azt állítja, hogy mivel a nyári 2016 kiadások olyan rendkívüliek, mint a többiek. metropolitan Decay understands what they’re doing when it pertains to your feline flicks, thick wings as well as waterlines!

Mi az Ön kedvenc árnyéka a 24/7-es sikló szemceruza tartományban?

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *