Chanel holiday 2017: 822 SILVER SCREEN/SATINÉ cream Eyeshadow From the LIBRE 2017 NUMÉROS ROUGES holiday Collection

Lids: Chanel OMBRE PREMIÈRE
Hosszúáras tejszín szemhéjárnyaló 822 ezüst képernyőn / Satiné a Libre 2017 Numéros Rouges Holiday Collection
Már nem csodálkozom, hogy pirosra és aranyra nézzek egy üdülési sminkgyűjteményben, mivel tipikus, vagy mint a félelmetes fiatalok, mint a mai napok, “#basic”.

Úgy értem, pontosan milyen sokszor láttunk piros, valamint arany ünnepi smink gyűjtemények!? Ezt 10 éve csináltam, és elvesztettem számot. Szóval úgy gondolom, hogy nagyon szokatlan volt, üdvözlendő út, hogy Chanel válasszon piros, valamint platina az új Libre 2017 Numéros Rouges Collection.

HIRDETÉS

És nem beszélünk egy alapvető platináról sem.

822 ezüst képernyő
822 ezüst képernyőt, valamint egy meleg tónusú platina-ombre premier, az egyik Chanel longware krémes szemhéjárnyal.

Ha szorosan nézel ki, akkor látni kell egy tippet Khaki …

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

SWATCH: 822 Silver Screen / Satiné
A khaki egy kicsit látta, hogy láthassa. A bőrömre kellett néznem, de ahogy meditáltam rajta (várj – nem mindenki ezt a szemhéjfestékkel csinálja?), Találtam a khaki zöld lényegét.

Aztán a mentális smink fogaskerekek elkezdtek fordultak … “ooh! Eko-barát bélést fogok csinálni ezzel a szemhéjfestékkel. Varázslatos lesz. ”

Hasonlóképpen Chanel Malice elpirul az arcomon, valamint a homokóra napi álom az ajkaimon

A HUNCH helyes volt. Két rétegű ezüstképernyőt használtam egy sötét erdei környezetbarát bélés tetején, ami még sokkal többet hangsúlyozta a khaki-t, valamint a barna szemem a legelterjedtebb sötét csokoládé gazdag lemezeire fordult.

Mmm …

Ez egy ilyen jellegzetes kombináció a természetben – öko-barát, valamint barna – bár anya természete Hella jobb. Ez hasonlóképpen egy fantasztikus smink kombináció, valamint semmi sem rövid a barna szemek.

Oldalként azt kell, hogy szorgalmasnak kell lennie az ezüst képernyőn, mivel gyorsan beállítja, és gyorsan szárad, így minden egyes réteget követő bármilyen típusú széleket keverünk össze. Más szóval, ne dilly-dally, missy.

Továbbá, mivel az ezüst képernyő egy fantasztikus fémes, tartózkodni fogsz a számos réteget. Sokkal több, mint három, valamint nehézkesnek tűnik.

HIRDETÉS

Az ezüst képernyő 36 dollár, korlátozott kiadás, valamint felfedezni fogja a számlálók luxusát, a Chanel Holiday Collection többi részével együtt.

A barátságos közösségi chanelfüggő,

Karen

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *