Termék kiabálás: Estée Lauder Defiant Nude a semleges paletta, amit nem tudott, hogy szükséges

*** riasztás *** smink Workhorse! ***ÉBER***
Minden egyes alkalommal, amikor minden egyes alkalommal fel kellett készülnöm valamire – Légy hálaadás vacsora, egy Novato anyák klub találkozója vagy ebédje egy PAL-vel – mindig megragadtam az időt (részben azért, mert rossz időmenedzsment képességem van, de én ” m dolgozik rajta. #Keepingitreal).

Ezzel a palettával azonban 10 perc múlva elkezdtem csinálni a smink megjelenését.

HIRDETÉS

Yup, csak amikor gondoltál, amikor látta és felhalmozta minden semleges szemhéjfesték palettát, amit teljesen “szükséges” (“Air idézetek”), hogy eljuthasson, és jön az Estée Lauder, hogy fújja az elméd.

Estée Lauder Defiant Nude ($ 54) öt por eyeshadows – két közepes tónusú arany barna, sötét matt semleges barna, semleges matt bézs és kissé sötétebb matte peachy bézs.

Vajon ezek a színek szépek legyenek?

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Igen, igen, igen …

De hadd mondjam el ya, minden alkalommal, amikor fel kell öltöznöm, és kimegyek, hogy lássam az embereket, akik tiszteletre méltóak a november hónapjában, megragadtam ezt a palettát. Aztán megragadtam. és újra. és újra!

Ez csak olyan hordható, szép és könnyen használható, és az árnyékok hosszú élettartamúak, szemhéjfestékkel vagy anélkül.

(IGEN, néhány esetben elhagyom a házat szemhéjárnyaló nélkül … tudom, hogy!

Viseljen méz bronz az Estée Lauder Double Wear Alapítványban (NC42 Mac)
Ismersz engem; Szeretem az aranybarna, hűvösebb barna és semleges browns, és ez a felhasználóbarát paletta elsajátította a gyűrődést, miközben összekapcsolja az opálos, alábecsült ragyogást a fedélre. Plusz, pontatlan lehet az alkalmazásával és a keveréssel, és a szem smink még mindig jól néz ki.

Ez varázslatos.

Az Estée Lauder csak annyi pigmentet adta, hogy meghatározza a szemét, és adjon hozzá néhány színt, de nem annyira, hogy hiányozni fogsz a filmben, mert megragadtad a buffingot és kijavítod, és otthon, mert nem szándékosan túlzottan túlterhelte az alkalmazás során.

Defiant meztelen viselése a fedélen és az alsó lash vonalakon.
És vannak ilyen szép befejezése is! A két aranybarna a leginkább játszik a fedélzeten, mert mindketten … Nos, tudod, hogy mikor akarod, hogy a fedélzetet ragyogjon, de nem akarod, hogy olyan fényesek legyenek, hogy kiabáljanak “nézd meg a finom vonalakat “? Ez a két aranybarna!

Azt is szeretnék adni egy különleges kiabálást a sötét matt barna. Úgy néz ki, egy kicsit, mint a Mac beton, amit szeretek, de ez egy kicsit kevésbé szürke, így sokkal inkább úgy néz ki, mint egy csokoládé barna, és ez teljesen delish.

Ha meg akarsz dohányozni a dolgokat, elpusztíthatsz egy krémes fekete kohl bélés tetején, és nagyon szép. Ha Mac Club körül van, a por egy kicsit a tetején, és a fedéllel a páva tollak.

Ez volt a pillantás, amit az elmúlt hónapban viseltem! Ez az igazságos báj Demi-Matte ajakkréta a Blossomban, BTW-ben, és az arcok is igazságos varázsa (korall őszibarack creme Cheek blush).

HIRDETÉS

I * igazán * szeretem ezt. Ez része az Estée Lauder állandó vonalának, így mindig körül van, és könnyen megtalálható.

A barátságos környéke Charmfüggő,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *