Smink és fellebbezési blog hétfői szavazás, vol. 508

Szóval … Mi a hétfői szavazás?

Nos, nem pontosan szavazás. Ez sokkal több rendszeresen fejlődő (devering?), Kissé véletlenszerű kérdések listája, amelyeket minden hétfőn reggel elolvasztottam az olvasóknak az elmúlt 11 (!) Évekre. (It’s like a kickstart for your brain.) I’ve always took pleasure in reading your answers in the comments, and I hope you take pleasure in reading mine.

1. Málna Betets vagy Kis Red Corvettes?

Málna Betets (de csak az a fajta, amit kaphatsz egy használt áruházból).

2. Inkább képes lesz teleportálni vagy repülni?

Ez egy ilyen nehéz kérdés, mert az én fejemben látom magam, mint az utcák és a környéke fölött lebeg, és felfelé és lefelé merülnek fel a felhőkön. Like, it’s so clear in mind, so the journey would be incredible if I could fly, but then there’s something equally alluring about teleportation and being complimentary of all the frills and bullsh@t. Alapvetően csak odaérsz, bárhol is van. Párizsba kell mennem – Bam! Ott vagyok. Meg kell látogatnom a szüleimet a Fülöp-szigeteken – Bam! Ez azonnali.

HIRDETÉS

De aztán csodálkozom, teleportálhatok a poggyászokkal? Meg kellene csinálnom meztelenül, mint a terminátorban? Legalább ha tudnék repülni, az összes szarat egy hátizsákba helyezhetem, vagy poggyászámat a törzsemre …

3. Bőr vagy csipke?

Ma csipke, mert szeretném csatornázni a K-kutya szelídebb oldalát.

4. Inkább fizetné az álmaid Le Luxury Eye palettáját, vagy várjon egy hónapot, hogy 50% kedvezményt kapjon, és veszélyezteti, hogy potenciálisan elfogyott?

Nem szeretem játszani, de ebben az esetben a kockázatot és várnám, mert mélyen belsejében vagyok az anyám lánya, és szeretem az eladást.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Plus, it’s the appeal world, you know, and chances are another dream palette will come along in a month or two or three.

5. Mi az utolsó aggodalom, amit meghódítottál?

Néhány hónap múlva csatlakoztam egy anya csoportjához, hogy sokkal több barátot készítek, de az első néhány esemény után nem voltam igazán sikeres. Nos, ahelyett, hogy újra ugyanazt csinálnád, ami egy másik eseményre menne, és nem beszélne senkinek, e-mailben elküldtem az elnököt, és megkérdeztem tőle, mit tehetek, hogy a lehető legtöbbet hozzam ki a klubból, és sokkal több barátot kapok Építsen egy hálózatot, és hogy a kis cselekedet … Úgy értem, ez egy kis bátorság volt számomra, mert úgy döntöttem, hogy nem ülök vissza, és hagyom, hogy a dolgok történjenek velem, így úgy éreztem, mintha a gyepeket vettem volna.

A következő összejövetelen a csoport elnöke félretette engem, és nagyon hosszú ideig beszéltünk. Azt javasolta, hogy csatlakozom a fórumhoz (amit még mindig figyelembe vettem), adta nekem a számát, és azt mondta, hogy bármikor hívhatnám, és bemutattam nekem néhány testület tagjait.

Megvan a labda gördülő, és azt hiszem, kapok valamit belőle.

Boldog hétfőt

Nem mindig kész vagyok szembenézni hétfőn, de mindig készen állok az IDRIS ELBA-ra. A múlt hétvégén béreltem a mozgóképet és a Kate Winslet-t, és a köztünk a hegyet hívta, és bár stresszes volt, mert alapvetően … nem fogom elmondani neked az egész történetet, de van egy repülőgépes összeomlás, és Idris Kate meg kell találnia az utat a havas hegyi helyzetből … egyébként, Idris és selymes sima hangja van.

So, I hope that no matter how lots of times you find yourself rolling your eyes internally today, you can think of Idris saying, “My darling, you’re gonna be OK. Átjutunk.

Ez az, amit ma fogok csinálni. – Meg fogjuk csinálni. Ezt mondta az egész filmben.

Igen, Idris, meg fogjuk csinálni.

A barátságos környéki fellebbezési addict,

HIRDETÉS

Karen

P.S. Itt vannak a szavazási kérdések. Másolhatja és beillesztheti ezeket a válaszokat a megjegyzésekben.

1. Málna Betets vagy Kis Red Corvettes?
2. Inkább képes lesz teleportálni vagy repülni?
3. Bőr vagy csipke?
4. Inkább fizetné az álmaid Le Luxury Eye palettáját, vagy várjon egy hónapot, hogy 50% kedvezményt kapjon, és veszélyezteti, hogy potenciálisan elfogyott?
5. Mi az utolsó aggodalom, amit meghódítottál?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *