Szép és új számomra: Nars Mekong Shimmer Eyeshadow

szép és új számomra

Unlike my Unsung Heroes series, which features permanent collection products I’ve known and loved a long time, the Neat and new to Me series showcases permanent collection products that slipped under my radar for a while, but then I discovered them! – És most azt hiszem, hogy tiszta és új nekem.

Nars Mekong mosolyog! és rím!

Ez egy rím volt, ugye? (Mekong készítés …?)

HIRDETÉS

Sötét barna eszpresszó mattale bázissal rendelkezik, arany mikro csillogásával, és a lélegzetelállító, meleg vöröses barna, és a szemek, a piros, burgundiák és szilva az ajkán.

Nemrégiben felfedeztem, ami azt jelzi, hogy végül megpróbáltam, és úgy érzem, mint egy ilyen goofball, hogy olyan sokáig várjon. Adj egy swatch-ot, ha a tél vége előtt, de figyelmeztetlek – brace magad. Ez egy teljes kiütés.

Nars Mekong Shimmer Eyeshadow
Füstös szemekért, valamint bélésként viseltem, és amikor füstös szemmel használom, csomagolom a fedélre egy lapos szemhéjfestékkefével, majd keveredtem ki az éleket, csak egy smidgént rajzolva a gyűrődést, mielőtt egy pár matt átmeneti árnyalatot beépítene.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Aztán, hogy ellensúlyozzák a súlyosságot a legmagasabb területen, én vonalat és piszmálj egy lila vagy meleg vöröses barna ceruza bélés, általában Mac Prunella vagy Mac Teddy, mindkettő szerintem azt hiszem, igazán kiegészíti Mekong is, az alsó lash vonal mentén.

Nars mekong viselése a fedélzeten egy füstös szemmel nézd meg a Mac Prunella-t az alsó lash vonalak mentén …

Liner, Oh! – olyan gyönyörű. Először is, nedvesítem az ecsetfejemet, hogy ösztönözzem a Mekong Golden Glitter-ot, és az árnyék közel fényesnek tűnjön (mindig is akartam használni az “ösztönzést” egy mondatban, lol!), Kefe egy szövetre néhányszor, hogy kirakodjon néhány felesleges vizet. Aztán meg fogom sorolni a felső lash vonalaimat, és azonnal megzavarom. Ó!

Ez egy fényes megjelenés, de nem túlságosan csillogó, ezért úgy érzem, hogy még mindig megfelelő a rendszeres napi kopáshoz.

HIRDETÉS

Gals és emberek számára, akik a #teamneutrals-en játszanak velem, ez egy nars-nak kell lennie. Megtalálhatja most a NARS számlálókon, butikokban és online, 25 dollárért egyetlen szemhéjfestékhez, egy kompakt és tükörrel, vagy 18 dollárért, mint az itt bemutatott újratöltéshez.

A barátságos környéki fellebbezési addict,

Karen

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *