Glittery green gradient Wings: A quick and easy holiday makeup look

current dilemmas du jour?

Mit kell befejezni az öt font citrommal Rosie egykori nevelő anyja adta nekem (ő van egy fa az udvarában, amely felháborító citromot termel).

Mi az ünnepi és színes üdülési smink, amely nem veszi el a Valentin-napot, hogy befejezze? (Csak fél vicc.)

Mégis, még mindig nincs nyomom, hogy mit fejezzem be a citromokkal (Ugh, citromrudak és limonádé? Talán valamiféle citromporszívó?), Rájöttem egy trükköt, hogy különböző színes megjelenésen keresztül repülhessen.

HIRDETÉS

És itt van …

Játssz a szárnyas béléssel. Olyan számos módon van!

Mint ezzel nézd meg a csillogó zöld gradiens szárnyakat. Meglepő módon gyors és könnyű volt.

Lépésről lépésre

Kezdje el a szárnyas bélést egy sötétzöld matt béléssel, mint az alap, mint a bázis (városi bomlás fővonala). Legyen olyan finom vagy drámai, mint tetszik.

Then, for a bright shimmer POP, layer a bright green glitter in the center (I’m wearing urban Decay stage Dive) on your lash line.

Végül, színes gradiens létrehozásához, merítsen egy szögletes kefét egy fekete szemhéjfestékbe (Mac Carbon az élethez!), És Pat, hogy a szárny külső része tetején.

HIRDETÉS

Green goes well with warm browns and peaches, which is what I’m wearing on my lids, lips on these cheeks in this look. Ha sokkal kalandosabbnak akarsz lenni, akkor rózsaszín lenne egy játékos kiegészítő szín … csak azt mondom.

A barátságos környéke Charmfüggő,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *