MAC shiny quite things Collection Pictures, Arm Swatches as well as Lip Swatches

The MAC shiny quite things holiday 2018 makeup collection
PICS, ARM SWATCHES A MAC LIFT SWATCHES A MAC fényes meglehetősen meglehetősen dolgokat … valamint kommentár / gondolatok egy 40-es éves hölgy szempontjából, aki szereti a Mac-t és a sminket.Felhívjuk figyelmét, hogy ez csak a sminkgyűjtemény, nem az ajándékkészletek vagy készletek. Az egész gyűjtemény a Le, valamint a Mac számlálók és az interneten kínált. Ha szeretné látni a sminket a cselekvésben, ellenőrizze ezt a hozzászólást, ez a közzététel, valamint a hozzászólás. Referenciaként NC42 vagyok.

Ha szereted a csillámot, a ragyogást, a fagyot, a gyöngyöt és / vagy csillogást, valamint nagyszerűen az igazsággal, hogy ez már a sminkvállalatok ünnepnapjai, ez a Mac Holiday Collection mind fényes, mind szép. A Lumineszcencia megawattjait sugározza. Of the 21 pieces, all which are bedecked/bedazzled in restricted edition shiny silver packaging, only one has absolutely no radiate to it — a hot pink matte lipstick called Both Cheeks ($19.50), which is gorgeous, by the way. Olyan, mint a show orchidea matt verziója.

Úgy értem, talán a krémes bézs-rózsaszín babetown rúzs (19,50 dollár) gondolkodhatsz, mint valami más, mint a fényes, mivel nem olyan fényes, mint a felszabadulás többi terméke, de technikailag Cremeshen, így még mindig fényes … Hasonlóképpen a dolog, amit sokat használtam az egész gyűjteményből.

HIRDETÉS

Tudom, sokkoló. Karen preferált dolog a semleges rúzs?!

Ez a szarkazmus a nyomtatásban, az úton.

Megjegyzés: A Babetown nem az egyik ilyen horpse-y rózsaszín bézs színek. Ez könnyű (de nem pasztell), és azt hiszem, ez bájos réteges, a Mac szárnyal, szélénél, fűszer, bátran csupasz – a normál Mac Liner gyanúsított. Sima, átlátszatlan, és nem is reteszel az ajakpehelyekre.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

De igen, sokkal jobb, ha ragyogna, ha hatalmas leszel ezzel a gyűjteménygel, mivel annyi csillogás van. A fényes árnyékok (21,50 $) csillogó (állítólagosan új formula, de azt hiszem, hogy újra márkás préselt pigmentek), a dazzleliner folyékony bélések (22 dollár) csillogóak, valamint a továbbiakban dimension Skinfinish in Snowflushed ($35) is HELLA glittery — like, somebody might illuminate a disco celebration utilizing the reflection off your face.

Olyanok, mint az ellenőrzött / kis dózisok ragyogása, valamint rendkívül specifikusak a ragyogás részleteire, amit szeretek viselni, mert egy nem 21 éves, pórusok.

Ugyanúgy tapasztalható vonalak.

És ragyog, és erősíti ezeket a dolgokat.

Mégis igazán szeretem a fényes elég dolgokat csillogni. Ők – várni – viselhető!

Tehát mi a “viselhető csillogás”? Well, I believe the flecks are fine (but not necessarily microscopic), as well as not like the large Skittle-sized pieces of shine you utilize for deal with painting at a child’s birthday party.

Továbbá, az imo a ragyog bitek “hordozható csillogás” nem minden pontos azonos alakú, valamint a méret. A nagyobb fokú komplexitás és a kifinomultság miatt változnak …

Igen, megértem, hogy rendkívül komolyan veszi a ragyogást.

Távol, a legérdekesebb csillogás ebben a gyűjteményben nekem a fényes elég árnyékok. Mérsékelten pigmentált fényes árnyékok gyöngyszemű, valamint a ragyogó bitek mind különböző formák, valamint a méretek. Ha megnyomja az árnyékokat a fedeleteknél nedves vagy szárazon – mert kezeljük vele, használjuk a seprő mozgást, csak meg fogják küldeni a helyet a helyszín körül – majdnem úgy néz ki, mint a shattered üveg pezsgő napfényben. Néhány foltok még úgy néz ki, mintha lebegnek a bőrén, mint a pixie por.

A hosszú fárasztó dazzlelinerek (a Mac LiquidLast bélények szikrázó unokatestvérei) ugyanúgy vannak összetört üveghatás.

And then there’s Snowflushed, with its fairly incognito gold, bronze as well as pink flecks of shine (subtle shine is always a plus if you have a pore situation).

Továbbá, egyik sem a fényesek sem érzik magukat, az úton, ha kíváncsi voltál.

The take-home house message is this: This is a *very* glittery collection, however a unusual amount of it is wearable, even for somebody older than 20. If you’re into that, inspect out the eyeshadows, the liner as well Mivel a kiemelők, amit hiszek, az elvégzés.

Shin egészen árnyékok, 21 dollár
Extra dimenzió SkinFinishes, 35 dollár

Lipglasses, 18,50 $
DazzLeliners, 22 $
Rúzsok, 19,50 $
Rúzsok, lipglasses, fényes árnyékok, további dimenzió SkinFinishes, valamint a dazzlelinerek
Rúzsok, valamint Lipglasses az NC42 bőrön

HIRDETÉS

Ha sokkal több információt szeretne a gyűjteményben lévő termékek bármely típusáról, tudassa velem. Eddig … Viva La Glitter!

A barátságos közösségi fellebbezési addtus,

Karen

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *