Láttad az Ever Lash show-t?

Ez egy lash show, amely az egészben
Gyors! — I requirement an reason to wear a pair of these new false lashes by comprise For Ever…

Mit szólnál egy Drag Queen-themed csecsemő zuhany?

HIRDETÉS

Ez még egy dolog? Ha nem, úgy gondolom, hogy szükségünk van arra, hogy az egyik, hiszen ha én meg tudom csinálni a királynő karaoke-t a harmincadas születésnapi partyért, akkor egy drag királynő tematikus csecsemő zuhany a következő racionális ugrás, nyilván.

Töltsön fel Ever C-802 szempillákra ($ 18)
A mue csak bevezette ezeket a múlt hónapban egy megdöbbentő 50 stílusban! 18 dollár, mindegyike, szintetikus szálakból, valamint egy kis palack latexmentes lash ragasztót tartalmaznak.

A stílusok négy osztályozásra oszlanak – természetes térfogat (napi javításra), figyelemre méltó térfogat (enyhén teljesebb lash stílusok a napi vagy éjszakai megjelenéshez), szárnyas (a macska-stílusú Meow!), Valamint a kreatív (a a szempillák leállítása).

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Töltsük fel Ever N 403 szempillát ($ 18)

Még nem volt lehetősége arra, hogy mégis viseljem őket, de elrontottam a részleteket, mint a C-802 szempillák finom foltjait. A bit ezüst foltok úgy néznek ki, mint alaposan a szálakra, valamint még egy kisebb ombrehatás is.

Elképesztő. I típusú akarok lenni őket, mivel úgy néz ki, mint egy művészet.

Töltsön fel Ever C-710 szempillákra ($ 18)
Azt hiszem, először meg fogom próbálni az N-602-et. Olyan objektív vagyok, hogy ezeket a hamis szempillák magánszemélyeit mesterítem. Nem értem, hogy valaha is próbáltam alkalmazni a hamisítványokat, mint ezek az N-602S, de nap! – Ez valóban nehéz. Néhányszor próbáltam hasonló szempillákat, és mindig véget ért, hogy katasztrófa.

Rájöttem, hogy elsajátítom!

Töltsön fel Ever N 602 szempillát ($ 18)

HIRDETÉS

Lash lovahs, you can discover all 50 styles on the internet ideal now as well as at comprise For ever shops as well as Sephora.

A barátságos közösségi fellebbezési addtus,

Karen

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *