Első hó

A váratlan hidegfront az öbölben haladt!
Igen, hó az öbölben!

Nos … a technológia köszönhetően. Azonban van / igazán hó valódi hó az eseményen (az utolsó alkalom, hogy szem előtt tartom, hogy az égboltból lebegő valódi pelyhek voltak a “90-es években), de általában felfedezheti a hó gépeket, valamint az ember által készített hó játszótéreket hely.

HIRDETÉS

This one is at the outside Marin region Mart shopping center in the town of Larkspur about 20 minutes north of the golden entrance Bridge. Ez a pontosan ugyanaz a bevásárlóközpont, amely az előnyben részesített térben van.

Kids as well as adults can go from sunny, not a cloud in the sky as well as mid-60s, to running around as well as falling on their butts in the snow (and throwing snowballs at unsuspecting close-by adults, ahem).

Lehet, hogy tavasszal volt, ha nem a vörös bársonyos íjak, valamint a Santa-val való bejutás.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Azt hiszem, Connor kick ki a hó … valójában, nem vagyok biztos benne. Kicsit körülötte sétált rajta, de aztán felfedezte, hogy egy véletlenszerű lime ül egy fából készült padon, és sokkal inkább gondolkodott, hogy meggondolja azt ölelést, valamint csókokat, mint a hóban játszik.

A babák olyan furcsaak, ember!

Miközben a hóban játszott az apjával, és tartotta a lime-t, megnéztem egy közeli narancssárga színvonalú egészségügyi klubot.

Két helyük van – a Larkspurban, valamint az SF-ben. Ez egy teljes gyógyfürdő, minimalista stílus, masszázsokkal, arcokkal, valamint testkezelésekkel, valamint nagy bőrt, valamint testápolási vonalakat hoznak létre, amit soha nem hallottam, mint Fiore, Mommentto, Luzern Labs Orgazinként.

Az egyetlen dolog, amit elismertem, a Vitner lánya, amely új márkák óta félelmetes.

Vigyázz a véletlenszerű hógolyókra …
Egy gyönyörű nap az öbölben
Vidám díszítés, valamint a napsütés ftw!
Kedves Mikulás. Ebben az évben karácsonyra szeretnék 20 cica. köszönöm neked!
Amikor a csecsemők, mint a limes …

Komolyan megszállott
Az egyik imádnivaló üzlet a Marin Country Mart-ban Larkspurban
Nemzetközi Orange Spa
Minimalista, valamint Zen …
A Fiore testtermékekben
VITNITY gyermekszéruma
Mommentto Gyertyák
Luzern Labs, valamint az orgazás
Parts of California truly do get snow every winter, however not out right here in the Bay Area. Hógépeket kapunk, valamint eljutunk a pulóvereket, valamint a karácsonyi zenét.

HIRDETÉS

It’s fun. just a bit different.

A barátságos közösségi fellebbezési addtus,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *