Egy délután a Younntville-ben

, mielőtt ez a hideg teljesen elvitt engem a múlt hétvégén, és tette a vonatra a Sniffles-Ville-re (Acooo!), Egy szórakoztató délutánra összeszorultam, miközben meglátogatták. A fehérbor országban a Napa megyei városba vándoroltunk, hogy vacsorázzon az egyik anyám kedvenc helyén. Születésnapján volt, így különleges volt. A helyet Bistro Jeanty-nak nevezik, és a francia francia kényelmi ételeket szolgálják (drága, de finom). Ő mind a marhahús pörkölt.

Nekünk volt időnk a foglalás előtt, ezért egy kicsit sétáltunk, és ez az, amikor az érdekes sütőtökbe és ez a lényeges cukkini.

HIRDETÉS

Nem, komolyan, a dolog fél méretem volt!

Mivel körülbelül 100 fok volt azon a napon, nagyon savanyú, kétséges olasz tónusos vizet kaptam a Napa stílusú boltban. Én természetesen szerettem (a terhesség vicces dolgokat csinál az ízleményednek, esküszöm), de El Hub azt mondta, hogy csak az abszolút legrosszabb dolog, amit valaha kóstolt …

Az utcán az utcán a Napa stílusú stílusú, a Bouchon Bakery nevű hely, amelyet mindig megpróbálok kijelentkezni, mikor megyünk Yountville-be, mert szeretem a macaronjaikat.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Majdnem mindig egy vonal van az ajtón, de mivel ez egy lassú csütörtök délután volt, ideális voltam és egyenesen a maraconokba. Négy-pisztácia, mogyoró, fig és sós karamell, kedvenc makaró ízem a világon.

Őszintén szólva, nem is tudom, miért zavarom a többiekkel. Csak vágni kell a B.S. Legközelebb, és kap egy teljes dobozt a sós karamell.

Miután megkaptam a cookie-kat, idő volt vacsorára! Az apám és én megvettem a fésűkagylókat a tészta, míg az El Hub és az anyám a marhahús pörkölt …

Nem látható: a kenyér és a vaj óriási mennyiségét is.

Minden és mindent, ez egy fantasztikus délután volt!

HIRDETÉS

És most, persze, sokkal többet vágyok ilyen makaronokról …

A barátságos környéki fellebbezési addict,

Karen

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *