Őrült a krémekről! A Chantecaille sellő szem mattes

Hello, a pretties.
Ebben a hónapban őrült vagyok a krémekről. Maradjon a kedvenc krémmirigy-termékek néhány januárban.

Az egyik ilyen freakin ‘nap, az ember … az egyik ilyen nap után, miután végül megdöntöttem az utat egy J. Lo zsákmányba (kérjük, szüneteljen, miközben rövid imát küldök a zsákmány isteneknek), pop-popot fogok -pop that thing whenever I wear the matte Chantecaille cream Shadows, because they’re worthy of a booty pop or two. Vagy 12.

Mondd, mi, Karen? Ön nc42 referencia? SEMMIKÉPPEN!
Sajnálatos módon egy gyöngyszemcluting ára 34 dollárért 0,14 oz. Jar, amit tudok! — so expensive — but if it’s any consolation, French brand Chantecaille has been doing high-end clean appeal considering that before it was trendy, and with these pots (I use Silvie, Bee and Olivia), I do think you get what you pay Mert. Ezek a dolgok teszik a fedélemet Smooooooothon.

HIRDETÉS

Ne feledje, ezek még mindig krémes árnyékok, így nem karácsonyi csoda. Technikailag igen, a ráncok tapasztalatai még mindig ott vannak, de amikor ezeket viselek, azon tűnődöm, hogy hol van a fine vonalak! Attól függ, hogy nem leszel őrült.

Méhet viselek a fedélzeten, Sylvie a gyűrődésemben és egy csomó Olivia a belső fedeleken. The bronzer/blush is hourglass Illume in Sunset, and the lip is NUDESTIX Lip + Cheek Pencil in Sin.

Azt hiszem, mert a mermaid matt úgy tűnik, hogy lebeg a bőr tetején!? Ez egyidejűleg furcsa és hűvös. Like, when I pick the cream out of the pot, it feels velvety, like a drier cream consistency that verges on the consistency of a powder. Kevésbé sűrűek, mint más krémes szemhéjfesték, mint a Mac festék edények, és még a Nudestix ceruzák is (amelyek tiszteletre méltó csúszás). Ez egy merev tejszínhabbal emlékeztet.

Anyway, this lightness allows Mermaid Matte to nearly moonwalk across your lids and hover above your fine lines, rather than angrily clinging to them.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

És, lány, a keverés … Nincs szélsőséges vonalak, valaha. Ezek néhány percet vesznek be, így elegendő idő van az élek beállításához.

Végül a befejezés, ami sokkal több, mint egy szatén Chaser, így az árnyékok csak egy smidént ragyognak. Itt semmi STARK vagy szélsőséges. Csak hízelgő, semleges színek, amelyek tökéletesen simaak a bőrön.

A Chantecaille öt árnyalatú van a sellő szem matt vonalában, és remélem, hogy többet adnak hozzá. * zsákmány rázza *

Majdnem ott vagyunk!

Csütörtökön (Hello, csütörtök!), És a héten a héten általában a fáradtságom magasságában vagyok, ezért csinálok olyan dolgokat, mint az öv “egy nap többet!” A ház körül, mint egy extra a Les miserables-ben, mert ha nem szórakoztatja magát, ki fogsz?

HIRDETÉS

Egy csomó idő. Egy kicsit több nap, egy. NAP. TÖBB!

A barátságos környéki fellebbezési addict,

Karen

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *