Bay Area fellebbezés szereti: mindenki minden testre, valamint az EO szükséges olajok

marin régió a házban!

Yay az öbölért! Ez az utolsó ebben a sorozatban, amelyek a San Francisco-öböl területétől és környékén található termékeket is tartalmazzák.

– Nyugodj meg – mondja.

Jeez, a testolaj a Sooooo Bossy?

HIRDETÉS

Amikor a testtermékek deklaratív nyilatkozatokat tesznek …
OKURRRR!

Nevetlek, amikor kiszállok ez az üveg eo szükséges olajok testolaj francia levendula, ami gyakran, mivel úgy érzem, hogy úgy érzem, hogy keményen, mint azt, hogy azt mondja nekem, hogy Chill-the-eff, Karen.

Funny thing is, after I shower as well as slather my legs as well as limbs from idea to toes with this $15 lavender-scented body oil, I really do feel extremely relaxed. Miután kihasználtam, elaludtam a kanapén 8-kor (OK, 7:30!) Sokszor több, mint néhányszor.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

A rekord esetében meglehetősen hidratáló, de ez nem zsíros, valamint a levendula illat nem szabadon erősebb.

EO szükséges olajok, valamint mindenki minden testre, testvérüket, az Észak-öbölben, Marin megyében lévő erdők nyakán alapul. Mindkettőjük minden típusú testápolási terméket elképzelhető – kézi szappan, kézi fertőtlenítő, krém, testmosás, sampon, kondicionáló, testolajok, dezodor, mosás, munkák -, valamint termékeik kegyetlen , szintetikus illatok nélkül, valamint megfizethető. Jelentős 34-oz. Mindenkinek palackja 3-in-1 testápoló $ 11! Hatalmas rajongója vagyok a sárgabarack + vanília, valamint a citrus menta illatok, amelyek tavasziak, valamint nyárcsomagok.

And as an avid hand washer (some may even phone call me obsessive about it, however whatevs!), I’m likewise a fan of their liquid Hand Soaps. Nagy buborékok, de a szappan egyszerűen öblíthető, valamint tisztítja a bőrt. Az én preferált “Flavor” a 8,99 $ EO francia levendula, amely egyébként azt jelenti, hogy “lazítva”, amikor látom, ha ha! Ha tetszik a Mrs. Meyers folyékony kézi szappanok, akkor is tetszeni fogok.

Ó! — as well as they likewise do products for babies, young children as well as bigger kids! Connor Claire van egy üveg a 3-in-1 szappan narancssárga squeeze, amely 8 dolláros sampon, testmosás, valamint buborékfürdő kombináció, a kádban, de El Hub, valamint szégyentelenül pilfer az alkalomra.

Az Orange Capture az elsődleges nyomása.

Ezt a hangot a fürdőben énekeljük.

HIRDETÉS

Megtudhatja mind az EO szükséges olajokat, mind a teljes ételek, csírák, cél, kroger, walmart, albertsons, valamint a Safeway, többek között, valamint egy boltkutató a weboldalon. Hasonlóképpen kínálnak online.

A barátságos közösségi fellebbezési addtus,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *