Felfedeztem az álmai cipőimet! The Vans Asher printed Slip-On Sneaker, a.k.a. “The makeup Vans”

Don’t dislike me since I had to share my dream shoes with you. Ha olvasod az MBB-t, a lehetőségek is smink Junkie is, és megkérdőjelezem, hogy mezítláb körül sétálsz, amikor Sephorába megy, hogy “csak nézzen körül.”

So, since I’m presuming that you’re a makeup enthusiast who likewise uses shoes, I believed you may feel the requirement (yes, need) TO own shoes WITH A makeup print ON THEM.

HIRDETÉS

Ezt mondtam magamnak, amikor elmentem a DSW-ből, ezekkel a sminknyomtatókkal (49,95 dollár) a másik éjszaka. – Meg kell kapnom ezeket, így nem sétálok a mezítláb körül Sephorában!

Szilárd logika?

Valószínűleg nem … azonban nem hagyhattam nélkülük.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Meghalok a nyomtatás felett! Vannak rúzsok, egy szempilla curler, egy kabuki ecset, folyékony bélés, szempillaspirál és … mi ez? Ez egy fazék chanel krém árnyék? Vagy talán a Mac fluidline oldalról? Hasonlóképpen egy serpenyő, a palackok és az omg, gyöngyök palackjai! Vannak gyöngyök is !!!

Seriously, this might be the biggest print that has ever graced a pair of Vans.

Oh, as well as it’s likewise offered on the internet in a sassy high top style and, indeed girl, they’re hella cute.

Valószínűleg meg kell kezdeni a Valentin-napi tippeket az El Hubhoz.

Anywho, a kisteherautókról … nem a legkönnyebb cipő. Ők vásznak egy merevebb talpsal, valamint az alacsony ívekkel. Számos párom van, és ha szükséged van arra, hogy az íves támogass legyen, mint én, segít, hogy beillesztsen egy betétet a szegény fiúkba, mielőtt a macskáddal jársz.

Ez a specifikus pár nagy. Megpróbáltam mind a 7-es, mind a 6 1/2-es, valamint a 6 1/2-es formában, egy kicsit jobb, de a 7-es évek óta megbíztam, mivel szeretem a további Wiggle helyet a loooong majom lábujjáért.

Ha zokni nélkül viselem őket, a sarok kicsúszik, de igen, zokni alakúak.

Csak FYI újra, de a furgonok egy nehezebb teniszcipő, így ha olyan könnyebb cipők használata, mint a Toms slip-ons vagy a keds, akkor úgy érzi, mintha a lábad leereszkednek – Clomp! CLOMP! CLOMP! – először. Használja őket.

Oh, as well as not that you needed one more reason to go totally cray over these, however they should go with a great deal of outfits.

Igen, ez csak akkor próbálja meg validálni egy impulzus vásárlást … ez igaz! Ők semlegesek, így mindent elérnek.

HIRDETÉS

Szerezd meg a DSW ASAP-t, ha a sminkes fantáziái valóra válik. Nem fogom megállítani.

A barátságos közösségi szépségfüggő,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *