Vissza az iskolába és a MUJI-vel!

Igen, ez egy kicsit szomorú gondolkodás, nem … de vissza az iskolába csak a sarok körül! Annak ellenére, hogy már nem vagyok az iskolában (néhány nap gondolom, hogy milyen nagyszerű lenne vissza az iskolába, és emlékszem a feladatokra és a vizsgákra!), Még mindig írószerek vagyok. Én vagyok az a személy, aki az irodában, aki nem fogja kölcsönözni a tollat, mert tudom, hogy vagy 1) rágja meg 2) NEM Visszaadja, vagy 3) elveszíti! Tehát izgalmas volt, hogy újra megnéztem a Muji Kanada HQ-t, ezúttal, hogy megismerjem az írószerekről és a szervezeti termékeikről!

Ezek a kényelmes bab táska székek, amelyeket utoljára ültem, ott voltam!
The open house started with an introduction of MUJI’s technique on product development – there are 4 crucial considerations:
1) Muji világa: közös, mindennapi tárgyak újratervezése, gyakran jól ismert tervezőkkel együttműködve
2) Talált MUJI: A helyi elemek felfedezése és a globális piacra való felvétel
3) A legjobb anyagok keresése: Figyelem a lehető legtermészetesebb anyag beszerzésére
4) Megfigyelés: Nézd meg, hogyan élnek az emberek otthon, és hogyan működnek a munkahelyükön, hogy termékeket hozzanak létre

The presentation was given by MUJI Canada’s President, Toru Akita, whose passion for all things MUJI is obvious by how he speaks about the product development process. Csak szeretem egy másik pillantást a muji hq jelenetek mögött!

A muji mögötti koncepció nem titok, az alapelvek egyértelműen megjelennek a boltokban.
Ezután megmutattuk a termékbeállításukat a legnépszerűbb írószerek és tárolási tételek bemutatásával:

A legjobb rész volt az irodájukban létrehozott bélyegző terület, csak nekünk:

Itt van valami, amit nem tudsz rólam – szeretett bélyegeket, amikor fiatalabb voltam. Régebben órákat töltöttem kártyákat és saját egyéni írószereket, nagy bélyeggyűjteményt használva.

Mindannyian választottunk ki Muji írószerekről és szervezeti termékekre, hogy megpróbáljuk magunkat! Csak néhány japán inspirált szimbólummal kellett bélyegetnem a notebookomat:

Megpróbáltam váltakozó piros / fekete színsémát, de elrontottam, hogy az utolsó az alsó ideális sarokban. Szintén túlságosan buzgó voltam a bélyegzésemmel, és a tervek egyfajta Bled együtt … ezek a bélyegek nagyon frissek voltak és “lédús”.

Itt vannak a többi elem, amelyet sokkal részletesebben kaptunk:

Macska alakú ragadós jegyzetek! Pocket méretű tűzőgép! Módosítás szalag egy karcsú burkolatban! Pen Holder Clip (csatoljon semmilyen notebookhoz – milyen káprázatos koncepció)!

Kicsit megszállott vagyok a kézi kézi forgattyús íróasztal méretét – Meglepődtem, hogy mennyire jól működik. Sajnos egy teljes méretű elektronikus aprítót otthon, és alig használom a gondosság és a zaj miatt; instead, I tossed all the papers I need to shred in a bin (it’s been at least 6 months considering that I’ve run that thing). Most hallgathatok csendben, és még néhány csuklóperizmust is kaphatok!

The PP double Pen case we received was packed to the brim with writing instruments – my weakness!

Yup, az apró tűzőt a kisebb rekeszbe helyeztem – ez az, amit az apró.
Az új íróeszközök nagyszerűen kiegészítik az íróasztalomat a munkahelyen:

Here are all the items from the case laid out – on the far ideal side are 3 of my own pens that I’ve purchased from MUJI (I have a thing for clicky style pens). Of the ones I already own, my absolute much-loved is the Resin Body Ballpoint Pen 0.7mm (in the smokey black casing). Ez tényleg sima és vastagabb vonalat szállít, így úgy van, mintha mindig merész vagyok. Megtanultam a nyitott házban, hogy a tinta a tollban olaj alapú, így nem fog kenderni, ha az oldalad nedves lesz!

Fun Tény: Kanadában, Muji # 1 tétele a gél toll. Évente 80.000 darabot értékesítenek a fekete színben! (really excellent considering there are only 2 stores in Canada so far) MUJI’s pens are high quality – they’re created so that you get every drop of ink from the cartridge. És olyan megfizethetőek – most már nem kell kölcsönöznie a tollat, akkor megkapod a sajátodat!

A notebookok mindig hasznosak – még hallgatói tervezőt kaptunk, amelynek naptára van, amely augusztusban kezdődik, és minden hónapban teljes kilátás nyílik, majd a hátul sima.

Szeretem a kis spirál notebookot is, amelyet azonnal díszítettem azokkal a smink matricával, amit a múlt hónapban kaptam meg:

És Yesss, egy Clicky többszínű toll! Ez egy ilyen visszaesés a középiskolába.
És még 24 jelölőt is kaptunk! Meg kell kapnom az egyik felnőtt színező könyveket, Pronto!

Of course, the first thing I drew is a rainbow. need to test out all the colours, am I right?

Does any individual do this, set up colouring pencils / crayons, markers in rainbow order? I do this whenever I get a set of them. Old routines die hard.

The pièce de résistance, we received 2 acrylic storage cases

I already own a few of the drawers, so this is a welcome addition. and the pen holder is a similar concept to the one I picked up from Daiso in Japan. I may try to put brushes in this one considering that it’s deeper.

Again, like the last open house, I met up with some fantastic local bloggers and YouTubers!  Please go check them out:
• fun size Beauty
• Life is My Movie
• maximizing Minimalism
• Diary of a Toronto Girl
• Egy bizonyos románc
• petite Pear Style
• Alisha’s Guide
We were chitchatting so much that the folks at MUJI finally told us that they had to close the office! thank you again, MUJI, for having me!

MUJI Canada is currently having a 15% off sale for Back to school promotion including stationery and storage items – time to stock up!

Here’s the stamping station at the MUJI Atrium location – it was a complete madhouse around there!

In Canada, MUJI is available online and at the following store locations:
• Toronto: MUJI Atrium, across from the Eaton Centre
• Mississauga: MUJI Square One
And, there are whisperings that a new location in the GTA is opening soon – stay tuned!

This post consists of products which were supplied to me by MUJI Canada complimentary of charge. I wrote about them to share my love of all things nerdy stationery, organization, and MUJI!

I’ll be doing a reorganization of my makeup storage coming up. I know lots of of you have expressed interest in seeing my set up – it’s currently a mishmash of containers and my goal is to switch to a single system by the end of the year!  Guess where I’ll be going to stock up on acrylic cases!

So tell me, are you a stationery fiend too? Fess up!

Ossza meg ezt:
Részvény

Kattintson erre e-mailre e-mailben (új ablakban nyílik meg)
99Click to share on Pinterest (Opens in new window)99

Kattintson a Twitter megosztásához (új ablakban nyílik meg)
Kattintson ide a Tumblr megosztásához (új ablakban nyílik meg)

Kattintson a Reddit megosztásához (új ablakban nyílik meg)

Mint ez:
Mint a betöltés …

Összefüggő

Muji haulI’ve been semi-naughty and gotten a few things from Muji. Nothing is outright makeup, but it’s all appeal related items that I don’t really need. In my defense, I’ve been after these Muji items ever considering that they opened their first Canadian store last November. De ez volt a testvér után …
Július 5., 2015in “szépség”

MUJI cut Cotton White – Shiseido Facial Cotton DUPEI was going to make this post a “journey of discovery” and keep it a mystery on whether the MUJI is a dupe or not for the Shiseido, but I’m just going to come out and tell you that YES, the MUJI cut Cotton in WHITE is undoubtedly a viable…
March 1, 2017In “Beauty”

MUJI Haul – June 2016Technically I gotten these items in June but it doesn’t consist of any makeup so there was no need to include it in my low-buy accountability.  I gotten these items when I went to MUJI to get the prizes for the giveaway and of course I can’t help but to pick…
July 7, 2016In “Beauty”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *