TBT: MAC Twig

In today’s Throwback Thursday post, I’m showing my MAC Twig lipstick:

The colour in itself isn’t truly a throwback, although I’m willing to bet money that the shade has been around since the inception of MAC. De mi a tbt ez a rúzs a golyó. Ez ezüst. És nem, ez nem korlátozott kiadás.

Minden Mac rúzs a tisztított ezüst csövekben használható. Nem emlékszem arra a pontos évre, amelyet megvettem, de biztos vagyok benne, hogy ez a rúzs közel 10 éves. A rúzs csövek valóban úgy néztek ki, mint az ezüst golyók. These days, aside from restricted edition collections, MAC lipsticks are housed in the exact same shape however in black tubes (the routine line, not the Mineralize rich ones):

Az ezüst csövek nem rendelkeztek Mac logóval. But even before that, the tubes were really not the rounded bullets we come to associate with MAC, they just had flat tops:

Forrás – Eredeti Mac rúzs cső a bal oldalon.
Már nem viselek az én gallyat az ajkaimon, de amikor az orromra helyeztem, az illat pontosan ugyanaz, mint amikor először megvettem. Ez csak finom a bőrömre is:

Azt javasolták, hogy talán az összes tartósítószerrel rendelkező régebbi képletek, valamint a “rossz” összetevők valószínűleg segítettek abban, hogy megtartsák a rúzsot a forgatásból (összehasonlítva, hogy milyen gyorsan újabb formulák fordulnak – volt egy Mac Peachstock a londoni gyűjtemény szabadságáról 3 éven belül forgassa el a szegényeket).

Here’s a comparison of MAC Twig (described by MAC as “Soft muted brownish-pink, in a Satin formula) against other similar shades from my stash, L to R:
• Shiseido Perfect Rouge Pink Mesa PK303
• Lise Watier Rouge fondant Ultimate Sandra
• Mac Cosmo (amplifikált krém)
• Mac gally
• Rimmel tartós felület Kate Moss 08-ban
• illamasqua glamore meztelen rúzs a minx-ben
• Bite Beauty Luminous Crème rúzs a pézsmában

I bought MAC Cosmo as a replacement for Twig as well as I much prefer it over Twig – it’s warmer as well as less brown – more wearable for everyday. A tétel legközelebbi mérkőzése valóban a Shiseido (ez egy hajszárabb, hűvösebb), ami fantasztikus, mivel szeretem a shiseido formulát.

A Musk-ban a Bite szépségbe dobtam a keverékbe, annak ellenére, hogy ez nem igazán szoros mérkőzés (ez olyan jól meleg) … főként azért, mert csak azért, mert csak az utóbbi időben megnyitottam, hogy a fényes crème duó, amit utoljára karácsonyra vettem :: FacePalm :: A másik A vége retsinát tartalmaz, ami halvány meztelen árnyalatú. Még egyszer emlékeztetett arra, hogy pontosan mennyit akarok!

Ne feledje, amikor Mac rúzsok voltak az ezüst golyócsövekben? MAC lipsticks are now CAD $20 each however I believe I paid $14 for Twig. Pontosan tartja meg valaki, hogy mennyit Mac rúzs volt 10 évvel ezelőtt?

Ossza meg ezt:
Részvény

Kattintson erre a haverra (új ablakban nyílik)
Kattintson ide a Pinterest megosztásához (új ablakban nyílik meg)

Kattintson a Twitter megosztásához (új ablakban nyílik meg)
Kattintson ide a Tumblr megosztásához (új ablakban nyílik meg)

Kattintson a Reddit megosztásához (új ablakban nyílik meg)

Mint ez:
Mint a betöltés …

Összefüggő

Back to MAC suggestionsI’ve collected 6 MAC products to return to MAC! Nem minden ürítés – a legtöbbjük lejárt termékek vagy termékek, amelyek csak nem működtek nekem. Azok számára, akiknek nem ismerik a programot, ez az, amit a Mac helyszíne szerint: mivel megosztjuk elkötelezettségét …
Augusztus 20, 2015 “szépség”

A masszív purgeyou emlékeztethet arra, hogy a blog fő célja eredetileg csökkentette a szépségemet. ^^ ‘Háromkörű tervem volt: a) STOP VÁSÁRLÁSI VÁSÁRLÁSA (NO-VÁSÁRLÁS / LOW-BUITE) B) Használja fel, hogy mi van (kiürítik az AKA Trash Stash) c) megszabadulni azokat a termékeket, amelyeket már nem használok …
Január 18, 2018in “szépség”

PP12: Guerlain Rouge G Lipstick in GaranceThis is the last of my catch-up posts for job Pan. Visszatérek a következő hétfőn. 🙂 Ma jobban megnézem egy olyan terméket, amely néhány megjelenést tett a blogon, mégis soha nem volt saját lámpája – a guerlain rouge g rúzs …
Október 13, 2016in “szépség”

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *