Lovaglás (nem annyira piszkos) a csupasz csapdákban Susanna lovaglási csizmák

elkap engem ridin ‘piszkos!

Elkap engem ridin ‘piszkos!

HIRDETÉS

Oké, meg kell éneknom ezt a dalt, amikor a Susanna lovaglási csizmát csupasz csapdákon helyeztem el, annak ellenére, hogy soha nem voltam piszkos az életemben, mert én csak azt mondom, hogy mondom.

Ezek a csizma, amit a 28 hetes bumpóra, és hosszú történet rövid, félelmetesek! És olyan sok okból csodálatosak, amelyek közül az egyik az a tény, hogy nem kell bontani őket.

Van türelme a cipőbe való törés? Mert nem, nem, már nem. Régebben, de most, ha egy pár cipő nyugtalan, először tette őket a lábamra, olyan vagyok, mint: “Igen, béke-a-eff. Nincs semmi, amit a ya.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Ezek az első alkalommal éreztem magam, amikor megpróbáltam őket, és ugyanazon a napon megemlítettem, hogy elmentem a bevásárlóközpontba, majd a filmekhez, és általában kimentek és egész nap.

Engedélyezett, ez is nagyon terhes, és duzzadt lábakkal, és ezek a csizmák még mindig nagyon kényelmesek voltak.

És van több …

A bőr felső – várj, azt hiszem, ez bőr. Ez? Hadd ellenőrizzem … Ó! Szóval nem valódi bőr. Ők Faux. FYI. Szóval van ez, ami jó vagy rossz lehet, attól függően, hogyan érzi magát a bőrről.

A sarok magassága az egyik olyan dolog, amit úgy gondolom, hogy olyan kényelmesek. A sarok nem magas – ez csak 1-1 / 8 hüvelyk magas – melyet tudok kezelni. Hozzáadnak egy kis magasságot, de megállnak a potenciálisan kopott területektől.

A csomagtartó hátulja is van ez a fajta rugalmas terület, amely nyúlik, és van egy csattal is az oldalán, hogy feloldhatod, hogy még sok más helyet adjon neked, és segítsen abban, hogy jó illeszkedjen, mintha kettőt viselne pár vastag zokni azon a napon.

Három színben jönnek, és az itt látható, amit az itt bemutatott, csiszolt barna.

Ők is fekete és sötétebb szürke, mushroom.

FYI, megemlítettem, hogy ezek nem valódi bőr? Ők Faux, csak hogy tudassa, ha ez döntő fontosságú.

Ők is általában 99 dollár, de jelenleg a Macys.com-on értékesítik 84,99 dollárért december 23-ig, és azonos áron azonosítottam őket.

HIRDETÉS

Nézze meg az online értékeléseket, miközben ott vagy. Ragyognak! – És hajlandóak egyetérteni. Nagyon szeretem ezeket.

A barátságos környéki fellebbezési addict,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *