Új haj!

um … miért nem jön valaki, és a hajam minden nap? Nem hiszem, hogy ez túl sok kérdezni. LOL!

Megvan a hajam tegnap a barátom barátnőm Alis felett a Fox + kő szépségszalon Corte Madera, és úgy érzem, mint egy vadonatúj lány. Megvette a frufrusaimat, felemelte a gyökeremet, és sötét csokoládé barna húzott a végeken. Ideális most van egyfajta kiemelő elhelyezése Balayage néven, ami akkor, amikor a stylist festék a színek freehand a nagy szakaszok, így a csúcspontok sokkal több “véletlenszerű”, és nem látsz tényleg egy sor demarkációt, ahol a A regrowth elkezdődik és a festett részek kezdődnek.

HIRDETÉS

Nagyon tetszik. Azt hiszem, egy kicsit sokkal természetesbbnek tűnik, mint a szabványos kiemelések.

Alis also blew out my hair and curled it, and you better believe I’m going to get every last drop out of it. Száraz sampon napoknál, yo! (Oldalsó megjegyzés: Tényleg tesztelem egy újat, amely most az élő bizonyíték, a legjobb haj napja. Nagyon izgatott.)

Bárcsak meg tudnám csavarni a hajam, mint Alis. Amikor megteszi, olyan természetesen esik … soha nem tudom meglehetősen megismételni. Amikor megfagyom a saját hajat, ez elhanyagolható … de a fürtök egy egységes mintázatba esnek, ami nem rendelkezik annyi ugrással vagy változatban. When Alis does it, though, the curls look randomly placed, but they also look like they’re meant to land ideal where she puts them, if that’s make any sense.

Ezért van a szupersztár stylist, és én vagyok a puszta halandó, azt hiszem.

HIRDETÉS

Elkészítettél (vagy tervezed, hogy csinálsz) bármi más, mint a hajával az őszi vagy télen? Minden új vágás vagy stílus vagy színek?

A barátságos környéki fellebbezési addict,

Karen

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *