Trash Stash: november és december 2017 között

Itt van egy kombinált szemetet Stash Post a 2017 utolsó 2 hónapjában:

Elfelejtettem egy csoport felvételt készíteni, és túl lusta volt, hogy a táskát az újrahasznosításhoz vegye ki.
Kezdetben úgy éreztem, hogy a gőzem egy kicsit az év vége felé fordult, hogy befejezze a termékeket, de egyszer elkezdtem felsorolni őket, azt találtam, hogy az elmúlt 2 hónapban meglehetősen néhány elemet befejeztem. Úgy döntöttem, hogy egy nagy posztot csinálok, nem pedig 2 hozzászólás elválasztása, így megragad egy csésze forró teát.

Bőrápolás

Diadermin PH5 HydratiT védelem Soin de Jour – € 4.10 50ml-re
Ezt a Joyce-t küldtem, és ez egy csodálatos nappali krém! Először aggódtam, hogy nem lenne elég hidratálni a hűvösebb hónapokban, de ez jól működött. Teljesen smink alatt visel, és száraz foltokat tart az öbölben. Ez a mély hidratáció optimális egyensúlya, miközben nem fordítja az arcomat zsírlabda. A bőre nem tört ki, vagy negatívan reagáljon erre a krémre. Van egy mérsékelt parfüm-y illat, de nem marad. Én is nagyon szeretem a kompakt cső – egészségügyi és jó utazás. Ellenőriztem, hogy a fényvédő összetevője ebben, és ez egy ásványi fényvédőnek tűnik: titán-dioxid. Nincs jele, hogy milyen SPF tényező van. Ha Franciaországban vagy más országokban élsz, amelyek eladják a márkát a Diadermine-t, kérjük, adja meg ezt a gazdaságos gyógyszertár márkát!
Stash érdemesség: 9/10 visszavásárlás: Igen

Kibio Ki-Crème – 37 $ 50ml-re
Én is sikerült használni az éjszakai tejszínt decemberben. Ez fantasztikus hidratációt biztosít a shea vaj tartalmának köszönhetően, de egy kicsit fényes pillantást vet a bőrre. Megpróbáltam ezt a nap folyamán használni, de az alapítvány alatt tabletták. Az egész Kibio vonal megszűnt, szomorúan.
Stash érdemesség: 8/10 visszavásárlás: Nem (megszűnt)

Shiseido jótékonyság rugleresist24 intenzív szem kontúr krém – $ 70 15ml-re
Amint említettem a legutóbbi HG Postomban, ha Shiseido valaha is megszakítja ezt, vagy átformálja, akkor a pokol fizetni fog! Biztos vagyok benne, hogy sok ezer más hűséges ügyfelek ugyanezt érzik. Ez mélyen hidratálja az én szemkörnyezetemet, nem okoz Milia-t, és úgy érzem, segített a finom vonalak. Ezenkívül ez a kis jar legalább 9 hónapot tart, mivel mindegyik alkalmazáshoz kevés szükséges. Ez a termék a legszentebb Grails!
Stash érdemesség: 10/10 visszavásárlás: Igen

Tiszta + egyszerű tejsav és 10% – 60,45 $ 50ml-re
Ezt a féláron megkaptam a tavalyi tiszta + egyszerű bőrápoló kereskedelem során. Ez egy jó AHA kémiai exfoliáns, de meglehetősen élesen meg kell szüntetnie a bőrt – a termékek nem kell kényelmetlenné válniuk, hogy dolgozzanak. Azt is gondolom, hogy túlértékelte, hogy mi az. Ez a termék azt állítja, hogy nem dehidratálja a bőrt, de úgy találtam, hogy szárításra kerül. Általában meg kell párosítanom ezt egy másik szérummal, és csak hetente egyszer használom.
Stash érdemesség: 7/10 visszavásárlás: Nem

Elizabeth Grant Supreme Cell Vitality 3-in-1 Cleanser – $ 30 240ml-re
Ez volt a karácsonyi ajándék 2 évvel ezelőtt, és végül elkaptam, hogy használjam. A termék illata valószínűleg a kedvenc dolog, mint egy puha citrus, amelynek vanília. Szépen habosodik, és szelíd a bőrön.
Stash érdemesség: 7/10 visszavásárlás: Talán

Mandom Barrier Javítási koncentrátum szérum – 16 $ 60g
Ez a csodálatos termék megszűnik (természetesen!), De áprilisban sikerült kapnom. Teljesen áttekintettem egy kicsit vissza.
Stash érdemesség: 9/10 visszavásárlás: Nem (megszűnt)

Mario Badescu arcpermet Aloe, gyógynövények és Rosewater – $ 9 118ml
Ez egy kultusz kedvence, és jó volt, de nem az elme-foltosan jó. Nem találtam olyan hidratálónak, mint más arckifejezéseket, mint a muji magas nedvességtartalmú festéket vagy supin hidratáló köd festéket. Megfigyelés: Véletlenül megkóstoltam ezt a terméket (permetezés a száját, részben nyitva, doh), és kissé édes. Nem, nem ivettem ezt, hogy használjam!
Stash érdemesség: 7/10 visszavásárlás: Talán

Lise Watier magnifix make-up fixatív fehér tea – 26 $ 115ml
Ez a kedvenc smink rögzítő spray volt, amíg megtaláltam az Avont. Ennek a szaga a legnagyobb vonzás számomra – szeretem a tea illatát! This glycerin-base spray doesn’t so much as sets my makeup as it gets rid of the powdery appearance on the skin. Ez segít enyhén meghosszabbítani a smink kopását, de nem, valamint a piacon lévő egyéb beállításokat.
Stash érdemesség: 8/10 visszavásárlás: Igen

Tony Moly vagyok valódi tisztító hínár maszk – $ 1.67 (12 $ 20 Deal)
Something in this mask caused my cheeks to turn quite pink and a spot of a hive appear on my forehead after I removed this. Elolvastam az összetevőket, és semmi sem ugrott ki rám, kivéve az Apple kivonatot – talán hámlasztó hatással volt?
Stash érdemesség: 5/10 visszavásárlás: Nem

Tony Moly Igazi táplálkozás Avokádó maszk – $ 1.67 (12 for $ 20 Deal)
Általában a Tony Moly maszkok túl rövidek az arcomhoz, de az arcnyílások jól illeszkednek. Ennek széruma volt egy jó karcsúe factor so it adhered well to my skin. There’s a bit of tingle with this mask which I wasn’t expecting. My skin felt plump and hydrated after using this. I also love the scent of this – reminds me a bit of an artificial almond smell rather than avocado though. This is my favourite of the Tony Moly masks that I’ve tried so far.
Stash érdemesség: 8/10 visszavásárlás: Igen

Naisture sweet Honey Mask pack – $1.13
Got this from the pack of masks off miss A. The sheet was a medium thickness, and fit nicely on my face (tiny bit short on my forehead) and there was a good amount of serum. I especially liked the soft honey scent and how soothing it felt on my skin. The next morning my skin felt supple and hydrated – just as the mask promised.
Stash érdemesség: 8/10 visszavásárlás: Igen

The Creme shop Milk face Mask – $1.13
This smelled nice and that’s all I can really say about it. I’ve tried enough of these Creme shop masks to know that I’m not a fan of them – the material feels low-cost and I haven’t experienced any results with any of the masks.
Stash Worthiness: 6/10          Repurchase: No

Tony Moly I’m real brilliance Tomato Mask – $1.67 (12 for $20 deal)
I was afraid I wouldn’t love this one after buying 3 of them, blindly. This mask is probably the most raved about of all of the TM I’m real line… and I’m not really sure why. There’s nothing remarkable about it. I didn’t find my skin showed any benefits and I didn’t wake up with radiant skin in the morning. fear not, it doesn’t actually smell like tomatoes, more like soapy wilted salad.
Stash worthiness: 6/10     Repurchase: No

Tony Moly Pureness 100 Collagen Mask – $1.67 (12 for $20 deal)
The first noticeable thing about this mask is that it’s made of an unbleached material so it contains little speckles of dark particles (wood chips?) The fit was pretty good but the sheet itself is on the thicker side so it has a tendency to not stick completely to the skin. It contained a good amount of serum – there’s a soft floral scent to the serum which wasn’t offensive. My skin was smooth and plump in the morning.
Stash érdemesség: 7/10 visszavásárlás: Talán

Mediheal Platinum V-Life vital Mask x5 – $12.99 for a box of 10
I took a risk buying a box of 10 at Winners and ended up loving this mask. It’s a shame that it’s impossible to find them again.  In my last trash Stash, I vowed to finish up the box – I had 5 left and voila, I finished them all.  I reviewed this mask as part of my 30 Day masking Challenge.
Stash Worthiness: 9/10          Repurchase: Yes

Malibu Glitz Facial Mask in Pearl – $1.13
This is the fourth mask I’ve tried from this brand and while the others only scored 6/10, this one is better. Where the others irritated my eyes, this one didn’t. The material of this mask is really thin and the serum was soothing.
Stash érdemesség: 7/10 visszavásárlás: Talán

Etude House 0.2 therapy Air Mask Hyaluronic Acid – $1.30 each
This mask is my favourite sheet mask that I’ve tried – it checks all the boxes for me: fit, amount of serum, and noticeable results. The more masks I try, the more they reinforce for me how much I love this one!
Stash érdemesség: 10/10 visszavásárlás: Igen

C.O. Bigelow Cinnamint supreme 2X Lip shine – $8 for 14g
This cinnamon flavour is too strong for my liking – I prefer the more mellow scent of Vanillamint. but the formula is stellar – see my rave review on all of the flavours here.
Stash worthiness: 8/10     Repurchase: No

H&M Overnight Lip Rescue – $10 for 8ml
If scented or flavoured lip treatment isn’t for you, this is a wonderful alternative to the C.O. Bigelow supreme 2X Lip Shine. It has a thick formula that isn’t sticky and stays put through the night, and contains shea butter in the formula.  I should mention that both this and the C.O. Bigelow have a slanted applicator opening, which I find useful.
Stash worthiness: 9/10     Repurchase: Yes

Delon+ premium Cotton Rounds – approx $1.60 for 100 count
A staple in my skincare routine. I like how these are lint-free and have a meshy exfoliating side.
Stash worthiness: 9/10     Repurchase: Yes

MUJI cut Cotton White – $3.50 for a pack of 165 pcs
Detailed review here where I compare it to Shiseido’s crack cotton. It’s a dupe!
Stash érdemesség: 10/10 visszavásárlás: Igen

The face shop Konjac cleaning Puff – $4
My favourite konjac sponge and still the best price. It’s got a soft squishy texture when wet that is super gentle on the skin. I use this in the mornings in the shower with a foaming face wash.
Stash worthiness: 9/10     Repurchase: Yes

Testápolás

Nova Scotia Fisherman original lotion – $10.95 for 100ml
I hauled this here and intended to use this as hand cream but I found it too lightweight for that purpose. I used it up as body lotion but 100ml doesn’t last very long.  I used up this tube in about 2 weeks. It’s a non-greasy and hydrating lotion that has a light shea scent.  next time I need to get the larger size with the pump!
Stash érdemesség: 8/10 visszavásárlás: Igen

Dormer 211 cream – $16 for 110ml
This is such a terrific no-frills moisturizer that I’ve bought on and off for years. I used to use this on my face but I found it to be a bit too thick so I ended up using it on my feet. I recommend this if you have super sensitive and dry skin. It’s fragrance-free and contains fairly basic ingredients like glycerin, hyaluronic acid but it does contain mineral oil and petrolatum which some people don’t care for.
Stash érdemesség: 8/10 visszavásárlás: Igen

Garnier Intensive 7 Days Soothing lotion with Honey
I was skeptical about the claim that this provided lasting hydration. Now, I don’t know about 7 days since I shower daily, but, it does provide hydration all day.  Often, my skin feels itchy and tight by nighttime with other lotions so I have to reapply in the evenings but not with this one.  The honey scent is lovely too – soft and comforting. Sadly, I just learned that this is discontinued. teach me to wait so long to use something!
Stash worthiness: 9/10     Repurchase: No (can’t!)

Nuxe Huile Prodigieuse (Multi-Purpose dry Oil) – $27 for 50ml
I love this stuff for my scalp during the cold, dry months. It’s not greasy at all but provides a terrific barrier to the winter air. but I use such a tiny amount each time that I was concerned my bottle would go rancid after having it for a few years so I decided to use this up on my body. It smells like a summer vacation so it has been terrific to counteract the nasty winter we’re having. I always opt for the smaller bottle since I take so long to finish it, plus, I don’t like that the larger bottle has a spray nozzle – this one just has a hole to pour out the oil.
Stash érdemesség: 9/10 visszavásárlás: Igen

The expiry has rubbed off but I think Sept 2018.
LUSH Sleepy Body lotion – $9.95 for 90g
This is meant to bring a sense of calm as a nighttime routine but I used this up as my morning lotion!   normally lavender isn’t my favourite but the tonka adds a sweetness I like. This is a thicker consistency lotion so it does take some time for it to absorb into the skin. This small pot did not last me long – about 2 weeks only. contrary to popular belief, I don’t eat my body lotion, I just like to apply a liberal amount, sometimes twice daily.
Stash worthiness: 8/10     Repurchase: Maybe

Kiehl’s Richly Hydrating Hand cream in Coriander – $20 for 75ml
I enjoy this hand cream mainly for its scent. The product itself can be slightly emollient so I can only use this at night. It’s expensive for what it is too. This tube lasted me about 3 months.
Stash érdemesség: 8/10 visszavásárlás: Igen

The Body shop Wild rose Hand cream – $10 for 30ml
I haven’t tried TBS hand creams before and was worried it would be a greasy mess but this actually has a whipped / sorbet like texture and feels quite lightweight. When massaging into the skin though, it becomes quite thin and feels like dry oil but doesn’t absorb well into the skin. I didn’t feel my hands were well moisturized when I used this. I ended up using this on my feet at night. The rose scent was lovely though – soft and authentic.
Stash érdemesség: 5/10 visszavásárlás: Nem

Bath & Body works Foaming Hand Soap in Sunshine & Lemons (LE) and Peach Bellini – $6.50 for 259ml
Lemon and peach scents are our go-to for both hand soaps and Wallflowers.  I guess we’re creatures of habit.
Stash érdemesség: 9/10 visszavásárlás: Igen

Bath & Body works Wallflower in Vanilla Snowflake and hot Cocoa & cream Refills – $6.50 each
I don’t have the hot Cocoa one to show because the SO hated it so much that it was sealed in a bag and tossed after only a week of usage. He really dislikes sweet baked type of frag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *