The Clinique holiday 2015 travel special Set: Chubby Sticks for Cheeks, Eyes as well as Lips

The Clinique holiday 2015 travel special Set: Chubby Sticks for Cheeks, Eyes as well as Lips
Hol van a fene!?

Um … Úgy értem, utazik ezen a hétvégén? Repülsz bárhol a hálaadáshoz, vagy azt tervezi, hogy bárhová megy karácsonyra? Mivel ha igen, akkor ez az új nyaralás 2015-ös utazási speciális készlet a Clinique-ről nem egy, de kettő az én előnyben részesített pufók botok. Ez magában foglalja a bőséges bézs, valamint a Fuller Fudge. Tehát, a fantasztikus ötrészes készlet alkotójához, haaay! – Hivatalosan félelmetes vagy.

HIRDETÉS

Balról: Clinique Chubby Stick Shadow árnyék árnyalat a szemek Fuller Fudge, Chubby Stick Shadow Tint a szemek a Bounty Bézs, pufók Stick hidratáló ajak színes balzsam nagy narancssárga, pufók Stick hidratáló ajakszín balzsam a HEFTEST HIBISCUS-ban, valamint a pufók Színes balzsam az Apple amp’d-ben

A készlet úgynevezett “Clinique Chubby Sticks az arcok, a szemek, a szemek, az ajkak”, valamint ez egy utazási exkluzív, ami azt jelenti, hogy az ingyenes üzletek, valamint más világméretű utazási hubok, mint a repülőterek.

Ha valaha is felfedeztem magam (újra) az azonnali sminkelégtelenség, vagy elpusztítja a gondolatot, ha tévesen elhagytam a sminkes táskámat, megragadnám ezt a heartbeat-t. Ez magában foglalja a két pufók bot árnyék árnyalatokat, amelyek közül (mindkettő egyszerűen keverhető, és mindvégig tart, amíg a kombinációm száraz / olajos fedeleimen) két pufókos stick hidratáló ajakszínek balzsamok, valamint a Clinique’s Chubby egyike Stick arccal balmok. Altogether, that’s just about whatever you requirement for a polished look that won’t take permanently as well as a day to do.

Ó! – Amellett, hogy mindegyikük teljes méretű.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Tényleg átmegyek ezeket a termékeket az én üzletemre, valamint keverednek az ujjaimmal. Tökéletesek a frenzied smink pillanatokra és / vagy ecset-kevésbé javításra.

Swatches a balról: Chubby Stick árnyék árnyalat a Bounty bézs, pufók bot árnyék árnyalatú szemek a szemek teljesebb fanyarban, pufók stick hidratáló ajakszín balzsam a HEFTEST HIBISCUS, pufók stick hidratáló ajakszín balzsam nagy narancssárga, valamint pufók Színes balzsam az Apple amp’d-ben
Attól függően, hogy hol vagy … A költségek változnak, mivel pontosan így van ezekkel az utazási kizárólagosságokkal. everything depends upon location, location, location, however right here in the US, Clinique’s travel kits usually variety between $45-65.

HIRDETÉS

Ez az évszak, hogy ezek az utazási kizárólagok. Láttam inkább néhányat az utóbbi időben.

A barátságos közösségi szépségfüggő,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *