Karl Lagerfeld + Modellco Kiss Me Karl Choupette Eyeshadow Kombináció Smokey / Burgundy

MRRREEEEEOW, Choupette!
OK, I recognize that this is technically one of the products in Uncle Karl’s latest collab collection, however let’s get genuine — I’m only right here for Choupette.

Karl Lagerfeld + Modellco Kiss Me Karl Choupette Eyeshadow kombinációja Smokey / Burgundy-ban (Nordstrom Exkluzív)

($ 65, 0,48-oz. Kombináció 16 porszemüveggel)

HIRDETÉS

Tudsz kijelenteni “nem” egy macska alakú palettát?

Nem hittem.

See, that’s why you’re a card-carrying member of team feline Lady, as well as Choupette’s looking additional adorable right here with her heart-shaped nose as well as her “K” collar.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Színes bölcs, igazán szeretem a hűvös barnákat ebben a palettán, amely a gyűjtemény két palettája (a másik, a meleg / meztelen, hajlik melegebb), valamint a mattes rengetege, valamint pontosan Milyen szinte az összes szemhéjfesték, a csillogó burgundi kivételével, puha, valamint vajjal elegendő ahhoz, hogy gyakorlatilag tiszta vagy ujjlenyomatot kapjanak.

Itt van, amit nem érdekel: pontosan, hogy a mattok hogyan kezelik a finom vonalakat. Ne feledje, hogy a cica-hegyem sok hold volt, mégis még mindig. Még nem vagyok vezető cica.

Hűvös, valamint meleg tónusok a Smokey / Burgundy palettán
Annak ellenére, hogy krémes puha, a porok nagy szemcsékkel rendelkeznek, amelyek sok érdeklődést vonnak le a vonalaknak.

Az árnyalatokat a tetejéről a fedélen lévő felső sorból használom

A hitelhez egy csomó színeket kapsz ezzel a palettával, és ez nagyszerű (nem szándékozott), de 65 dollár nagyszerű, hogy olyan szemhéjfestékeket kérjen, amelyek nem olyan finomak, mint lehetnek. Plusz, a csomagolás, míg egyértelműen aranyos, műanyag, valamint lehet, hogy erősebb lehet.

HIRDETÉS

2 5 szívből.

Tudtad? Ez nem az első alkalom, amikor Karl és Choupette olyan, mint egy Le sminkgyűjtemény. In 2014, Shu Uemura introduced The Shupette by Karl Lagerfeld for Shu Uemura holiday Collection, which had drawings of Choupette looking just as adorable as ever.

A barátságos közösségi szépségfüggő,

Karen

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *