Mac Unsung Heroes: Minted Eye Kohl

Mac Minted Eye Kohl a vízvezetékeken, 17 dollár, valamint a hosszú távú vonalban felajánlotta
Mielőtt bejutnék, miért szeretem a Mac Minted Eye Kohl-t annyira, először, szórakoztató igazság a macska hölgyeimnek.

Legközelebb, ha további macskát érez, van egy csésze Catnip tea (ideális esetben, a preferált teáscsészében, amely, az objektumok, a macskákkal díszítik!), Valamint megosztják néhány leveleket a Kitty BFF-vel, mivel a catnip a menta családban van.

HIRDETÉS

Hmm … hogy lehet, hogy nem volt az egyik legszebb nő, amit valaha is mondtam, haha!

Szóval, Mac Minted Eye Kohl. This vibrant, luscious leafy eco-friendly has lively pearly shimmer, as well as it’s one of the those liners you only have to run across your lash or water lines when or twice since of exactly how potent as well as pigmented it is.

OK…green liner may noise nuts if you don’t venture out of the neutral zone commonly (trust me, I know, since there was a time when I would’ve been freaked out about using an eyeliner that wasn’t black or brown ), Mindazonáltal az egyik olyan dolog, amit csak meg kell próbálnod, valamint ha igen, akkor nem akarsz visszamenni.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

The thing is, Minted isn’t just any type of ol’ eco-friendly liner. Van egy speciális mártás. Olyan, mint egy jedi elme trükk! Ez megragadja, és az érdeklődésre számot tart (“fogsz észrevenni engem …”), valamint amikor megkapja, megvan.

Mi az a fel nem nyult sminkhős? Számomra ez egy gyakran alulértékelt smink morsel, egy hosszú távú gyűjtőtermék, amely a számos smink-rajongó radarképernyője alatt rohant, azonban rendszeresen sziklák a világomban. A hosszú távú, Unsung Heroes sorozat néhány kedvencem.

Ez az év időpontja, amit többet használok, mivel ez az, amikor kék, környezetbarát és / vagy arany szemmel néz ki a BFFS4eva, valamint a pénzverés jól megy ezekkel az árnyalatokkal.

Ez egy bélés … de ugyanúgy egy nagy szemhéjfesték bázis.

Igen haver! A krémes kohl képletet a tiszta, ha a fedélen, és játszhatsz vele. Igazán szeretném kihasználni, mint az öko-barát, valamint a kék por eyeshadows.

A másik napon a Mac gyümölcsös lédús zöld / kék kombináció alatt rétegeztem. then I tried it with the bright combination from the UD Jean-Michel Basquiat.

Annyira jól működött mindkettővel, valamint rúgta meg a rúgást. Ha úgy véli, hogy a paletták egyike sem, akkor a pénzösszeg kiváló lenne, ha hozzáadnánk a keverékhez.

Ah, és nem csak nagy a Gals, valamint az emberek, akik szeretik a cray-cray színeket. Még akkor is, ha elsősorban a neutrális marad, a pénzösszeg is kiválóan jelenik meg. Komolyan!

Mac megverés az alsó lash vonalakon
Viseljen bármilyen típusú meleg barna vagy aranybarna a fedélen, mint a Mac puha barna, nyereg vagy soba. Mindannyian tetszik.

Here’s what you can do: sweep the neutral shade on your lids, then line your lower lash as well as water lines with Minted.

HIRDETÉS

A ceruza kefével elpusztíthatja, vagy tonna a tiszta árnyékolással, amit a fedélen használta (ez az öko-barát szélei széleit). Or, if you want to go full-on ham, layer a shimmery eco-friendly shadow best on top (I like MAC Steamy for this). Then, when you’re finished with your eyes, add a few coats of mascara, as well as you’ve just had a makeup experience with something much more than fundamental brown!

A barátságos közösségi bájfüggő,

Karen

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *