Termék Spotlight: Wander Szépség Kiváló Szem Folyékony árnyék

Wander szépség gyönyörű szemmel folyékony árnyékok Amber Wave és Champagne (22 $ mind) a fedélen és a barnamstone mint szemceruza
Tudod, hogy Marie Kondo mindig olyan dolgokat vesz fel, amelyek szikrázik az örömet?

Tetszik…

HIRDETÉS

És…

És…

Well, these Exquisite Eye liquid shadows by wander beauty also spark intense joy in my makeup-loving soul.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Ezt a felépített színmintákat építettem, így könnyedén láthatta a színt, de amikor elkevered, a Shimmer a Mellower a valós életben.
Először nézze meg azokat a gyönyörű neutrálisokat … Swoon!

A kedvencem borostyán hullám, amit ma viseltem. Most ez egy oh-so-pretty coppery barna. Olyan, mint egy krém árnyék Teddy bélés.

Egy másik fave puha, csillogó peach pezsgő. Mm …

Alapvetően, ha negatívokat és barna, bézs és taupe-t viselsz, akkor elveszíted az elmédet, amikor látod őket közel és személyes.

Azt hiszem, a legjobb dolog róluk, az, hogy ők csak úgy, mint Tom Ford iconic $ 46 krém árnyéka (omg!), De ahelyett, hogy egy edénybe jönne, egy csöves csövet jönnek, így ” Sokkal könnyebben használhatja az IMO-t, és 22 dollárral, mindössze az ár felére!

Majdnem olyan, mintha valaki öntötte Tom Ford árnyékokat ezekbe a csövekbe, mert pontosan ugyanaz a mágia. A fedőlapokat csillognak, anélkül, hogy megfagyottak, és a képlet? OMG újra! Fény. Mint. Levegő. Nem is érzed őket a bőrödön, és könnyűnek tűnnek, ellentétben néhány krémes árnyékot, amelyek nehéznek tűnnek. Tom Ford nem, és nem ezeket.

Felépítheti őket, de mindkettő, de más módon, maradnak ki a finom vonalakból, és soha nem érzem magam, hogy öregszik, amikor viselem őket.

Mintha ez nem volt elég ahhoz, hogy a szeretet nyilak egyenesen a szíveden keresztül küldje el, vigyázzon a szépség árnyékaira is, amíg Tom. Ma reggel játszottam velük, tegyem néhányat a fedélre, majd Kindasorta elfelejtettem őket (komolyan, úgy érzik, semmi sem).

Aztán ugrottam a futópadomra, néhány mérföldre futottam, izzadt, mint egy mofo, és utána nézett tükörbe.

– Várjon egy második … Whoops! Még mindig van szemhéjárnyal!

Ha ha ha! Not that I plan to wear shadow just to work out in my house (that’s next-level fabulousness I’m not ready for), but if I wanted to, these would hold up!

Olyan dolgokat keresek, mint a Tom Ford krémek korosztályai számára, és most végre – végül – azt mondhatom, hogy valami hasonlóat találtam.

A legsötétebb barna, Brownstone, közel van Tom Ford Spicehoz, míg az acél utca úgy néz ki, mint a platina, és a pezsgő úgy néz ki, mint az opál.

HIRDETÉS

Szerezd meg, babe. Azt hiszem, szeretni fogod.

A barátságos környék szépségfüggő,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *