Q & A: Voltál már sikeresen a kiemeltségeket otthon?

lány … pokol, nem, és a vicces dolog, megpróbáltam néhányszor meglehetősen, de rettenetesen kiderült. EGYETLEN. IDŐ. Lehet, hogy azt hitte volna, hogy megtanulnám a leckét az első kísérlet után, de nope! Csak többé visszatértem.

Élénken emlékszem arra, hogy az egyik dobozos Chunky kiemelkedő készlet a közép-“90-es években az unokatestvéremmel … aki nem igazán az unokatestvérem. Ha filippínó, akkor valószínűleg már feltételezted ezt, mert amikor valakit “unokatestvére” nevezik, akkor még csak nem is kell velük kapcsolatban állnia. Mindaddig, amíg az anyukák vagy apja még tangenciálisan ismerte egymást, aztán azonnal kirándulott “unokatestvérek”.

HIRDETÉS

De én digress!

Ez a lány (az unokatestvérem, aki nem igazán volt igazán unokatestvérem), és mindketten jet fekete hajjal rendelkeztek, és döntést hoztunk, jó ötlet volt, hogy egy szőke színű dobozos készletet használjon (igen, olvassa el a helyesen). one of us had heard from a pal of a pal that if you wanted black hair to lighten, you had to use what the blonde gals used.

A készlet egy műanyag sapkával jött, amelyet a haj tetejére helyezett. Pontja volt rajta, és húzza a hajszálakat a pontokon keresztül a pontok segítségével, ami úgy néz ki, mint egy horgolt tű … minden VEEEEEEEERY Scientific, amint azt meg tudod mondani. LOL!

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Mindössze emlékszem, hogy ott ülök a zuhanyzószobájában, azzal a feltétlen sapkával a fejemre és a hajdarabok, amelyeken átugrott rajta, és arra gondoltam, hogy a sörényem bomba lesz.

Biztos vagyok benne, hogy végül az Oomopa Loompa narancssárga szálakkal, és 100% -kal szörnyűnek tűnt, de abban az időben úgy gondoltam, hogy ez volt a sh * t.

Tehát tizenéves nekem válaszolt volna erre a kérdésre: “Igen, elvégeztem a kiemeltségemet, és teljesen sikeresek voltak!”

De most olyan vagyok, mint: “Um, nem. Mert a lány, a haja egyenesen narancssárga volt! De megbocsátok neked, mert nem tudtál jobban. HAHAHA!

HIRDETÉS

És veled mi van. Voltál már sikeresen megtette a saját haját otthon?

A barátságos környéki fellebbezési addict,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *