Könnyű smink megjelenés ötlet: Olive eyeliner, meleg barna szemhéjfesték, valamint Matte Fuchsia rúzs

Valaki négy lesz márciusban! (Nem, nem én.)
Néhány reggel hat árnyék keverésére szolgál a fedélen, és más reggeli nem.

Ezek a reggeli nagy mennyiségű kávét termeltek … és a cuddles … és az egyszerű sminkért.

HIRDETÉS

Kezdetben, amikor megpróbáltam ezt a hozzászólást tenni, szerveztem, hogy smokey, olajbogyó szem sminket viseljek a fedélzeten, hogy választhassam a fényes fukszia matt rúzsát (minden megszűnt – Mac * kell *), de Connor azonban további csecsemőnek volt szüksége A reggeli, hogy biztosítsák, hogy a terv kiment az ablakon. * POOF! *

Ő csak négy félénk, mind néhány napig, hogy hatalmas elegendő ahhoz, hogy kezelje az összes szolgáltatást, és aztán néhányat (“Én egy hatalmas lány, mama, és tudom csinálni magam!”), Mindazonáltal másnapok , such as this one, she needs some additional hugs as well as songs, as well as I’m delighted to oblige her. Tehát nem keverednek a hat árnyékot ezen a napon erre a mamára, lol!

Instead, I went with a hazy olive eyeliner (gotta like exactly how forgiving blurred edges are), a laundry o’ warm brown eyeshadow, as well as a matte fuchsia lipstick.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Igen, ez az egyszerűsített, valamint az abszolút tisztességes, de még mindig nagyon tetszik. Az erős ajak, valamint a bélés csillogó villanója néhány lenyűgöző elemet biztosít.

Saspants
Minden megszűnt a Mac Retromatte rúzscsaládból származik, így lapos matt felülete, valamint könnyű az ajkakon.
A bőr hangom Mac NC42.

Mindezt a rúzsba mentem, és egyetlen átlátszatlan réteget is tettem, amelyet közvetlenül a csőből használtam, de ha ez a sok fényes fukszia olyan jól van, mint a stílus az Ön stílusához (teljesen megkapom), akkor mindig Daba a rúzs golyó könnyedén az ajkán egy puszta réteg. Then, carefully tap a fingertip on top of the lipstick to assist it clear up in as well as erase any type of difficult edges.

Ezután, ha még mindig olyan fényes, tedd ki még sokkal többet egy vékony rózsaszín vagy meztelen lipgloss.

HIRDETÉS

Végül, szüntesse magát egy csókot a tükörben, mert higgye el, vagy sem, végeztél! Amellett, hogy nagyszerűen csinálsz!

A barátságos közösségi fellebbezési addtus,

Karen

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *