Új haj! (Február 2021)

friss szelet!
Végül megkaptam a hajomat, Choppity-Chop-apróra vágott, és Ó, az én gosh! – A megkönnyebbülés tapintható! Miután elvégeztük, ami úgy érezte, mint egy 10 font nedves kutya a fejemben, mert tavaly elején úgy érzem, mint egy teljesen új személy. Fizikailag, szellemileg, érzelmileg, lelkileg. Az összes “lly” szó. Félelmetesnek érezte magát, hogy 2020-as mutatót kirakodott nekem.

Találtam egy szépségszalonot az én területemben, amely szabadtéri hajvágókat biztosít, és egy találkozót készített egy Gal nevű Ariana Benoittal (talált egy helyi anyák csoportja a Facebook-on).

HIRDETÉS

One of the group members posted a picture of her layered lob after Ariana had cut it, and she looked so pleased and cute. Mindig egy kicsit ideges vagyok, amikor a stylistok nem mentek el, mielőtt levágtam a hajam, mert olyan sok rossz hajvágásom van. Plusz, pandémiás. De meg kellett tennem valamit, mert a hajam súlya minden nap fejfájást adott nekem.

Annak ellenére, hogy mindenki maszkolt és óvintézkedéseket tett, hogy csökkentse az időt, hogy a székben kell lennem, a szépségszalon azt javasolta, hogy otthon mossuk a hajamat, és nedvesnek érkezzenek a találkozóra, így ez az, amit tettem . Én is dupláztam, és viseltem a szemüvegemet.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Egy pár inspirációs képet hoztam velem a találkozóra, azzal az elképzeléssel, hogy most már hosszú ideig tartok a hajam.

Az igazságot meg kell mondani, az utóbbi időben egy kicsit ki voltam (azt hiszem, megütem a pandémiás falat, a le sóhajtott), és bár kísértés voltam, hogy megkérdezzem, hogy apróra vágja, nem akartam csinálj semmit túl extrém. Valószínűleg nem a legjobb ötlet, hogy nagy változások legyenek, ha nem érzelmileg nagyon erősnek érzi magát, tudd?

Ariana really took the time to see where my hair naturally wanted to part, then guided me through what realistically it would and wouldn’t do. Azt javasolta, hogy egy Bridget Bardot-stílusú vágást választották, így a hossza megőrizhettem, mégis lecsökkentem a súlyt. The curtain bangs would also allow some softness around my face for when I need to throw my hair up into a bun or a ponytail (which is often).

Rengeteg réteg és függöny
Néhány lágyságot akartam az arcom körül, amikor a hajam viselem.
Ponytail akció

HIRDETÉS

Nagyon örülök, hogy kiderült, és gyakorlatilag magamnak érzem magam.

A barátságos környéke Charmfüggő,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *