Szombat szörfözés, október 2., 2021!

g’morning, barátom! boldog október első szombat. Lehurrogás!

Ébredtem egy Bevy reggelire, kezeli ezt az A.00-as kávét és egy dobozos süteményeket rusztikus pékségből. El Hub goes first thing every Saturday morning so Connor and I can start our day with hot croissants.

HIRDETÉS

Régebben szeretem, hogy egy nagy, díszes reggeli a hétvégén, és biztos vagyok benne, hogy visszamegyek erre, de most már nagyon élvezem, hogy hűvös. Azt hiszem, az egyik leginkább alulértékelt öröm az életben az olvasás magazinok egy hétvégi reggel, miközben egy vajas, finom meyer citrom croissant kávéval, nem kellett csinálnod!

Side MEGJEGYZÉS: Nem tudom, miért, de valamilyen oknál fogva a kávéfőző kitöltése és a “ON” gomb megnyomása szombat reggelén különösen brutális az agyamon. Bár a hét bármely más napja rendben van.

Bárki, ez az, ami itt van ma reggel. Én vagyok az olvasatam, így felzárkózom az októberi kérdésekről “Allure” (ez a legjobb szépség-kiadás) és “igazi egyszerű”. Én is megvásároltam ezt a különleges kiadását a “jobb otthonok és kerti étkezési tervezés”, mert olyan fáradt vagyok, hogy kitaláljuk, mit takaríthatunk meg az állatok (konkrétan, El Hub és Connor) minden este. Segítségre van szükségem! Néhány receptet fogok könyvjelzőn …

Hogy megy ma reggel?

Ez a hét olvasása

Találkozzon a hölgyekkel, akik két ikonikus fekete smink márkát hoznak vissza.

The latest collection from MAC and an upcoming collab with the estate of Whitney Houston (how do we feel about this?).How to wear red the French way, according to makeup artist Violette.

In case you were wondering what lipstick Meghan Markle was wearing on the cover of “Time.”

Ó, francia dolgokról beszélve, itt van egy amerikai vétele egy francia manikűrben.

Kiabálni a ferulinsavra!

A drágakövekkel készített bőrápolás ténylegesen mindent megtesz?

A bőrgyógyász súlya van arra, hogy mennyi ideig kell várnia a termékek között, amikor a bőrápolási layering.

Fall divat trendek próbálkoznak

Szeretem ezt a megjelenést

Feelin ‘Mellow

HIRDETÉS

So, we’re heading to the Prozini pumpkin patch in Petaluma (gosh, that was a lot of “p” words) shortly just for fun. Bárkinek szüksége van egy sütőtökre?

A barátságos környék szépségfüggő,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *