Eyeko Cocoa Edit: A Long-Wearing liquid liner loaded With Pigment!

I guess I’m not the only person who thinks Eyeko’s Cocoa edit liquid liner ($22) is all that because it’s sold out in all the typical haunts (including Ulta, where I just added myself to a restock notification list ). Bah! Mégis. SZUPER. JÓ.

Ez egy gazdag, intenzív, sötét csokoládé barna, fényes kivitelben és egy hosszú viselkedésű képlet, amely csak folyamatosan megy. Mindennap egész napot viselhetem, és nem fog átadni a gyűrődésembe, vagy az alsó lash vonal mentén, mégis amikor itt az ideje, hogy éjszaka leállítsam a sminket, könnyen lecsúszik egy olaj alapú tisztítószerrel.

HIRDETÉS

A vékony érzéses javaslat elég hosszú ahhoz, hogy könnyedén megszakítás nélküli vonalat rajzoljon a belső és a külső sarok között, és azért, mert a csúcs rugalmas, nagyon kevés dráma végeim a vonalak végeit villoghatom. Amikor kész vagyok, a bélésem ropogós és éles, fényes kivitelben.

Ez sokkal jobb, mint a Clinique Easy Pen Liner barna. Vásároltam egy darabig, hogy visszajövök, hogy ugyanúgy lennének az élet, mint a fekete könnyű tollbélés, de a barna változat nem olyan közel, mint a pigmentált, mint a fekete, és hiányzik a tartózkodási hatalom.

Remélhetőleg Ulta hamarosan visszaállítja a kakaó szerkesztését, és amikor igen, két vásárolok!

HIRDETÉS

A barátságos környéke Charmfüggő,

Karen

P.S. A dolgokról beszélve, hogy beleszerethessenek, kapsz téged a kereskedő Joe’s, és vásároljon egy csomagot, vagy két ilyen rozmaring croissant krutonnal, majd később köszönöm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *