Frissítse az otthoni Manis-t a Tweezerman pushy-vel, valamint a köröm tisztító

a 18 dolláros tweezerman pushy, valamint a köröm tisztítószer
Seriously, the last thing I ever expected to autumn head over heels for was this bit tool from Tweezerman. Ez az $ 18 Tweezerman pushy, valamint a köröm tisztító, valamint az egyik olyan dolog, ami először nem úgy nézett ki, mint először, de [kiderült, hogy] valóban, valóban praktikus. Most a szokásos módon használom.

Ez egy kettős végű rozsdamentes acél köröm szerszám, egy lapos spatula-szerű tolóerővel az egyik végén, hogy visszaszorítsa a kegyetleneket, valamint egy kicsit szögletes scoopert a másik végén, hogy tiszta, valamint körmök körül. Az egész dolog fém és körülbelül öt hüvelyk hosszú.

HIRDETÉS

Egyszerűen hangzik, ugye? Nos, ez a konkrét doodád ugyanúgy teszi, amit rendkívül jól tesz. The edges on both ends are smooth, so they don’t scratch your nails, as well as the shaft is textured in locations to make it simple to grip while you’re getting out all the gunk (eww!). Hasonlóan érzi magát, valamint kényelmes a mancsomban.

It’s $18, which made me gulp the very first time I saw the price, however it’s reliable as well as sturdy, so it must last a while. A rozsdamentes acél, soha nem lehet rozsda. A darned dolog tartósan (vagy legalábbis, amíg elvesztem). Most az interneten, valamint a drogériákban, valamint az ULTA-ban kínált.

HIRDETÉS

Ez az egyik olyan eszköz, amelyet nem hittem, hogy valaha is szükségem van, amíg meg nem tettem, de most már kihasználtam, akasztottam. Most már az otthoni manisomnak kell lennie.

A barátságos közösségi fellebbezési addtus,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *