Visszaszámlálás a nemzeti rúzs napra július 29-én! Tom Ford Netburecore ajakszín paradicsomban

öt több napig a nemzeti rúzs napig, szombat, július 29.
Kérdés: Miért nem minden nap nemzeti rúzs napja? Mert kell lennie. Minden nap nemzeti Tubby Tabby nap, nemzeti fánk napja? és a nemzeti fekete szakaszos nadrág napja.

Minden. Átkozott. Nap.

HIRDETÉS

De komolyan (mintha), nemzeti rúzs napja? egy dolog, és szinte itt van! Ez szombat, július 29., és én rúgom, hogy a kedvenc lippiem, mint a Cutie Tom Ford nevű Paradiso, a.k.a. A jelenlegi BFF az én száraz lépett életem, mert annyira hidratáló, hogy úgy érzem, mint én “m a trópusi vízesés alatt áll, amikor viselek …

OK, so, maybe that’s a little over-dramatic, but it really is moisturizing, and look at that dreamy finish, ooh-la-la!

Paradiso is a smooth coral Moisturecore Lip color in the four-piece Tom Ford Paradise capsule collection, an online exclusive available now.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Mert Tom Ford, figyelmeztetnöm … mély lélegzetet (* élesen inhalál *), mert 55 dollár.

Tudom!

De ez masszívabb hidratálóbb, mint a legtöbb nedvesség gazdag rúzs. A belső mag potenciális passionfruit olajjal van csomagolva, és a külső ajak színe a dinnye gyümölcs kivonata és a murumuru vaj keverékét tartalmazza.

Ízletek és szagok, mint a finom vanília is.

Üdvözöljük a krémes korallban P-A-R-A-D-I-S-E.

A belső mag gazdag szenvedélyes olajjal, és a külső ajak színe a dinnye gyümölcskivonat és a murumuru vaj keverékét tartalmazza.
Paradiso az ajkán, Tom Ford krém színe a szeme égett réz a fedélzeten, és Chanel No. 21 egészséges Glow Les Bemiges elpirul az arcomon
Elindul az alacsony kulcsú ragyogással, de gyorsan tárcsázza. 15 perc múlva szinte úgy néz ki, mint egy ajakfolt … vagy mint a Scarlett Johansson természetes ajak színe.

HIRDETÉS

Évek óta ettől egy intenzív korallvörösre vágyottam. Yay, végül megtalálta! Kösz, Tom, hogy ezt a lányt szilárdnak tette.

A barátságos környék szépségfüggő,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *