Termék reflektorfény: Laura Mercier Rosé CHEEK szín

Rosé egész nap
“No-makeup” makeup people, take note: This warm pink powder blush will release you from your “blahs” while summoning your cheeks back to life.

Alig viseltem a tavalyi hétvégét (valódi beszélgetés: éreztem magam, mint egy kicsit blahot), de én * sikerült egy szempillaspirálra, homlokát és Laura Mercier Rosé-t, és köszönöm a jóságot!

Rosé egy meleg-tónusos rózsaszín matt por elpirul, és nem vettem észre, hogy mennyire elhanyagoltam a szokásos szépségű rutinomat az utóbbi időben, amíg meg nem néztem a tükörbe ma reggel, és láttam egy bajuszt érdemes Disney gazember a felső ajak.

HIRDETÉS

Giphy-en keresztül

Egy kis smink határozottan rendben volt.

Tehát igen, ha kissé funkcionális / normálisnak akarsz érezni, ha csak egy pillanatra, akkor kopás elpirul – ideális esetben egy olyan, mint a rozé, amely a szabadalmaztatott “no-smink smink®” dolog. Színes anélkül, hogy intenzív lenne, és Matte, és nem néz ki nehéz vagy kemény.

Ön az a személy, aki átugrik az alapítványt? Vagy csak egy csomó árnyalatú hidratálót visel? Ha igen, akkor ez a blush a legjobb, ha közvetlenül a csupasz bőrre vagy a minimális bázis tetején van por.

Én vagyok az NC42 Mac-ben, az úton.

HIRDETÉS

Remélhetőleg hamarosan hamarosan mindannyian találkozunk a tényleges igazi élő emberekkel, és Laura Mercier Rosé készen áll. Most elérhető az ULTA honlapon 30 dollárért.

A barátságos környék szépségfüggő,

Karen

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *