March 2016 Low-Buy Accountability

I felt like I did less shopping and browsing in March just simply due to being busier… but now providing everything out, I did in fact, do a lot of shopping!

Meg fogom adni az összes fellebbezési kapcsolódó elemet, amit márciusban kaptam, de csak a tényleges sminkelemeket számítanak a költségvetésem felé. Első sminkelem, amit márciusban kaptam, a The Body Shop Fresh Nude Alapítvány 25 $:

Most már néhányszor viseltem, és nagyon szép. Megteszem egy áttekintést, miután sokkal alaposabb tesztet kaptam.

Mac:

Mac Bamboo & Mystery Pro Palette Töltse fel $ 8 $ 16:
I found out these 2 shades on my wish list are being discontinued but thankfully at the same time MAC minimized their price for the eye shadow pan refills from $12 each to $8. Ez egy 33% -os árcsökkentés – kíváncsi, hogy mennyi pénzt készítettek korábban, HRM?

Mac Charlotte Olympia Gyűjtemény Jó régi napok Nail Lacquer $ 15.50
Aaaand, elszálltam a korlátozott kiadás kísértésébe! Amikor Eugenia ezt a hozzászólást láttam, eladták! A fehér vagy a klasszikus vörös lengyel (vagy mindkettőn) játszottam, de a döntésem a Mac Store-ban készült, ahogy a piros eladták. Valójában megragadtam az árnyék utolsó üvegét. Alap az online fotók, azt hittem, hogy az üveg apró, de valójában nagyon magas – az Essie (Cabana Boy) és Opi (Chiffon My (Chiffon MY) teljes méretű palackot helyezem össze.

Sephora:

Bobbi Brown Beach Roller Ball Parfüm
Ezt a Style Domination Dominque egy IG Posta befolyásolta. Őszintén szagolja a Coppertone napvédő és ki! Bug Repellent, de valahogy működik. Ennek bejegyzést fogok megfordítani!

Shu Uemura Eye Lash Curler
Régebben ez volt, és elengedtem. considering that getting the Surratt lash curler, I got it in my head that I need make a solid comparison between that and the cult classic Shu. Tehát itt van egy ritka esetem, aki csak a blogért készül! another one of my friends will get this lash curler once I’m made with it – you lucky dawg.

Gyógyszertár:

Garnier Skinactive Micelláris víz
Végül megpróbáltam kipróbálni. 25% -os értékesítés volt, így 8 dollárért kaptam. Remélem, ez olyan jó, mint az összes rave vélemény szerint ez az!

Quo kerek kompakt szivacs
Ezek az én sok szeretett kompakt szivacsok, így egy csomó felnyögöttem, amikor egy csomagonként 1 dollárért azonosítottam őket (általában 5 dollárba). Nem hiszem, hogy megszűnnek, de ez a vevők helye csak a helyszínen volt, hogy néhány Joe friss dolgokat.

Bonne Bell Ajkak Dr. Pepper-ben (a ClassicMaggie által befolyásolt) és a csokoládé menta
El kell ragadnom csak a Dr. Pepper ízét, de a “1970-es groovy” retro szövegével a csokoládé pénzverde voltam. Azt hittem, a balzsam színe barna árnyék lenne, de valójában egy könnyű menta, amely lényegében világos. Lehurrogás. Dr. Pepper félelmetes!

Véletlen:

Oxy 5 akne eltűnő kezelés Benzoil-peroxid-lotion 2,5%
Ezt 3 dollárért találtam $ 3 dollárért, és csak időben, mert szinte ki vagyok a jelenlegi hibás kezelésemből. Annyira nehéz megtalálni a benzoil-peroxid kezelést, csak 2,5% -kal – sok közülük 5%, ami égetné a bőrt. Boldogot szereztem ezt! A lejárati idő 2017. február.

Inhibitif testszérum
Kíváncsi voltam erre a hajcsökkentő termékre a hónaljamra. Itt indult Kanadában, nagy hoo-ha, majd eltűnt. Örömmel láttam ezt a győzteseknél. Megvitattam, hogy megkaptam a kisebb méretű palackot, de megfigyeltem, hogy bárki, aki jegyezte őket, az árakat körülvették, így a 120ml 10 dollár volt, míg ez a 240 ml-es palack csak 6 dollár volt. Szeretem kihasználni a hibás elemeket!

Body stuff:

L’Occitane Solidarity rose Balm for international Women’s Day
L’Occitane Shea Butter Hand cream & crucial (got the crucial for complimentary with the purchase of a full size hand cream – you use it to squeeze out the very last bits of product!)

I went inside L’Occitane purely to get the rose Balm in support of international Women’s Day initiatives, and to get a birthday gift for a friend’s birthday. I walked out with a hand cream for myself, and a gwp for spending over a certain amount! The gwp includes precious Cleansing Foam, Neroli & Orchidee Body Milk, Immortelle Divine Cream, 2 packettes of Huile de Jeunesse Divine – and a sweet little cosmetic pouch.

LUSH Bouncy Bunny Shower Jelly
I haven’t opened mine up yet but I assure you there’s a cute little bunny crammed inside that container. Can’t wait to use this! (Also, I went into lush with the intent of getting another fresh face mask but on that particular day, every single one of their fresh masks were out of stock! I haven’t had a chance to go back yet.)

Bath & Body works Waikiki beach schtuff
Basically I had to get my hands on everything new from this line. I’d stocked up on a lot of body lotion and shower gels last year already so I didn’t need any of those.  From this year’s collection I bought: 3 wick candle (x2), hand soap (massive 394ml bottles x3), WallfloWer izzók (X3) és ajakfény (sokkal többet találtam egy másik helyre, yay! x3).

Teljes sminkvásárlás: $ 56.50

Az én márciusi sminkellenes juttatás az 59,24 dollár volt. Csak csináltam, Phew! 2,74 dollár, amelyet áprilisra kell alkalmazni. Teljes gőz a hónapra! A 250 dollárt (most 252,74 dollárt) elosztottam … ez sok, mint sokat hangzik, de annyira kimerül, hogy olyan gyorsan kimerüljön a közelgő Vib eladással. Smartnak kell lennem a kiadásokkal. Elküldöm a kívánságlistámat / bevásárlókosárat a véleményed előtt, mielőtt megvásárolnám!

Megpróbálta márciusban kapott elemeket?

Ossza meg ezt:
Részvény

Kattintson erre e-mailre e-mailben (új ablakban nyílik meg)
Kattintson ide a Pinterest megosztásához (új ablakban nyílik meg)

Kattintson a Twitter megosztásához (új ablakban nyílik meg)
Kattintson ide a Tumblr megosztásához (új ablakban nyílik meg)

Kattintson a Reddit megosztásához (új ablakban nyílik meg)

Mint ez:
Mint a betöltés …

Összefüggő

PROJEKT PAN 12 COLLAB: 2016 ősze EditionHappy Labor Day! Remélem, élvezed a hosszú hétvégét! És üdvözöljük egy másik Collab-ot a Canuck Gang! Ismét újra megpróbáltunk elfordulni néhány fellebbezési terméken a Stash-ban. Ezúttal 12 elemet választunk ki, hogy megpróbálhassunk / üresen. Ennek hossza …
Szeptember 5, 2016 “szépség”

Haulary 2018 – Post-Holiday Salesi Tudom, tudom. Csak közzétettem a smink daccluttering-ről, és itt vagyok, ami azt mutatja, hogy a cuccot adom hozzá a felhalmozáshoz. Soha nem mondtam egyszer, hogy már nem vásároltam többé! (Csak szobát tettem?: LOL 🙂 És nem mentem olyan őrültnek, mint az ünnepi üdülési értékesítéssel. Ez…
Január 22, 2018, “szépség”

Augusztus 2016 Alacsony vásárlási elszámoltathatóság Az első “valódi” hónap az én önkényes nem vásárolnám, mivel túlterheltem a május / júniusban. Augusztusban felvettem néhány bitet a drogériából, és nyertesek, hol van más? Meglepő módon nem voltam túlságosan kísértés az új indítások még az összes őszi sneak peeks és …
Szeptember 2, 2016 “szépség”

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *