Sundays With Tabs the Cat, makeup as well as beauty blog Mascot, Vol. 451

Ó, kedves.

Vagy szarvas.

HIRDETÉS

Miután elfáradt a regionális szarvas-rufúk bandájával, akik szabotálják az előző kísérletét, hogy javítsák az üzleti udvarot élénk növényekkel, a lapok új üzleti politikát fogadtak el néhány szarvas-ellenálló növények gyors telepítésével.

És ő felügyeli az egész projektet.

A tájtervező kalapját, valamint a terveket, amely stratégiai módon helyezte el az egyes növényeket, ahol sok vizuálisan kellemes lenne a macskákhoz, valamint az emberekhez, valamint a szarvasok irritálásához.

A munka körülbelül 75% -a összességében, valamint a középfokú felülvizsgálat miatt. A lapok napjainkban azt tervezik, hogy a virágok körül mozognak a virágok körül, hogy teszteljék a relaxációs hányadozót, és aztán ma este egy éjszakai tesztelésre kerüljön, hogy pontosan milyen hatékony a stílust a szarvas megakadályozására.

HIRDETÉS

Remélhetőleg ez a stílus sokkal jobban működik, mint az utolsó, amely a Gerbera százszorszépek nagy hasznosítására támaszkodott, amelyet a szarvas huligánok rendkívül gyorsan szabtak ki. Az új stílus függ a lila Salvia-tól, amelyek közül néhányat már telepítették, valamint a cserepes zinnia, amelyet a projekt második szakaszába fognak beépíteni.

A barátságos közösségedényes szenvedélyed,

Karen

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *