A Mac 217 ecset titka …

Megérti, hogy egy Mac-nő örökre, mikor, miközben véletlenül sétál a közösség körül (hat méterre a szomszédoktól, természetesen), akkor kémkedsz a bit szemével Mac eyeshadow tiszta távolról.

Nézd azt!?

HIRDETÉS

Igen, csak sétálunk, és fiatalod, hogy nem, láttam, hogy mi megjelent, mint egy smink tiszta a tipikus terület közepén a körünkben.

A bélem azt mondta nekem, hogy Mac tiszta volt (jegyezze fel a fekete kezelést, valamint a ferrulának alakját). kiderül, hogy a bélem igaza volt.

Kiabáltam: “Hé! Ez egy Mac 217! ” (Mintha El Hub vagy Connor megértené, mit beszéltem).

El Hub kiabált vissza, “Ne érintse meg!”

Természetesen azon tűnődtem, vajon az enyém, bár nincs koncepció, hogy ez hogyan lett volna lehetséges. Még soha nem csináltam a sminkemet.

Hasonlóan átkeltettem a fejemben, hogy aludnék-e az éjszaka közepén. talán egy barna füstös szemet csinálni? Először is, ez egy régi iskola 217 (az egyik természetes sörtékkel, ami a legjobb!), valamint nem az újabb 217-es verzió. Van néhány régi 217-es évek a gyűjteményemben (én vagyok az elkötelezett).

Továbbá, ez egy specifikus barna árnyalatú sörték volt, mint ahogyan a barna serpenyők belsejében, mint a Mac Staples, mint a Mac Staples, általában viselek (nyereg és puha barna), így teljesen megjelent, mint az egyik ecsetem.

HIRDETÉS

Pretty sure it wasn’t one of mine, though… I question whose it was as well as exactly how it got there. Kihez tartozik? Bárki volt, hogy hiányzik, hogy hiányzik valami szörnyű.

A barátságos közösségi fellebbezési addtus,

Karen

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *