Burt’s Bees Brilliance Lotion leszel a Belső Queen Bee

birtokló udvarán a lotion királyságomban …
Szóval, itt van egy kis vallomás, és csak vallomásnak nevezem, mert te, kedves olvasók, nem ismerem meg, hogy jól, és az én kedvesem valószínűleg az egyetlen más, aki tudja ezt, de … én vagyok Grizzly vadállat télen.

Testi beszéd, értem. Testi haj, kifejezetten. A testszőrzet kevésbé és kevesebb tabu lett, ahogy az évek elteltek, és a télen kevésbé és kevesebbet keresek.

HIRDETÉS

Én szokásos bikini viaszos vagyok, de más, mint a télen, csak rosszabbá teszi a dolgokat. Borotválom a lábam, és a bőre csak kiszárult. Kinek szüksége van erre?

Nos, annak ellenére, hogy a legjelentősebb kifogásom ellenére nem tudok ellenállni egy új testápoló próbára, és ha megpróbálok egy új krémet, úgy akarom érezni, mint egy baba delfin, amikor megcsinálom.

Burt’s Bees Brilliance Body Lotion része a márka Brilliance termékcsaládjának, amely a teljes bőrápolási vonalból áll. a királyi zselé, valamint a napraforgóolaj és az aloe, amely hozzájárul a kiemelkedő illatokhoz.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Egy nagyon hosszú zuhany és egy nagyon erős, nagyon bátor borotválkozás után a lábam ismét szőrtelen volt, és a testem készen állt a tesztelésre. Amit nem voltam készen álltam, hogy mennyit fogok szikrázni! A Brilliance Body Lotion magában foglalja a csillámot (fényvisszaverő ásványi anyagot), és a baba, tükrözi.

Ne kételkedj az elkötelezettségemmel, hogy szikrázzam!

Ez a krém nagy üzlet, és jelentősen azt jelenti, hogy még a kézmosás után is, nem tudtam eljutni a csillogást. The smell lasted throughout the night, and while I wasn’t complaining, I was just a little bit concerned that I was going to get the shimmer on my sheets.

HIRDETÉS

Amikor felébredtem, a csillám eléggé süllyedt a bőrömbe, hogy nem sugárzott rám. és a bőröm úgy érezte, hidratált és selymes puha.

Csak az alkalmazás után …
A sugárzás testápolója minden bizonnyal elforgatja a Kedvencek körét (ahogy láthatod, nagyon kevesen van), de azt gondolom, hogy megmentem azt, amikor szeretnék néhány extra kényeztetés. Bár ez nem magasabb vég, gyakorlatilag aranyos, izzónak érzi magát.

Van kedvenc krémed? Ez emlékezteti ezt a testet a test shimmer permetezésére?

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *