Zoya rét

Ezt a gyönyörű polírozott és inspiráltam, amikor májusban találkoztunk! Köszönöm újra ezt a lengyelül, ez így van “én”!

A nyári napok leereszkednek, azt hittem, ez egy jó napos árnyék, hogy viseljen, mielőtt a hő meghalt!

Fan, hogy Zoya leírja a körömlakk árnyalatukat, és még hagyományos információkat is kínál:

A rét a Zoya által legjobban írható, mint egy fagyos, arany barack, réz vaku. This golden, flesh-toned shade is a ideal sparkling nude for warm skin tones!
Színes család – meztelen
Befejezés – fémes
Intenzitás – 4 (1 = sheer – 5 = átlátszatlan)
Hang – meleg

Ez nagyon értékes, különösen az interneten megrendelő emberek számára. Bárcsak az összes körömlakk cég ezt tette!

Azt mondanám, hogy a zoy leírása elég pontos, bár azt mondanám, hogy a réz vaku nem csak egy szakaszos dolog – úgy tűnik, nagyon erősen úgy tűnik, hogy a szögek / világítási feltételek.

Aggódtam a lengyel és az első kabát fagyos jellege miatt a csíkok miatt:

De eléggé simított ki a második kabátban, Phew:

A lengyel hibátlanul alkalmazott és nagyon gyorsan megszáradt.

Ha a Google ezt a lengyelül, vannak olyan képek, ahol a lengyel gyakorlatilag rózsaszín-tónusos – számomra, akkor ez a lengyel sokkal több aranyos őszibarackos tónusú és néhány fényben úgy érzem, hogy gyakorlatilag egyenes korall. Olyan szép!

Íme, hogy milyen úgy néz ki, mint egy teljes viselet után:

Rendben van, ha nem vizsgálja túl szorosan. Sajnos, ez a lengyel a zoyas-i tapasztalataihoz hasonlóan – a tipikus orly bonder bázisként és poshe-nak használtam. Látható forgácsolás / hámlás volt a bal középső ujjamon, és a legjobb hüvelykujjam:

A forgácsolás az 5. napon történt, így nem volt szörnyű. Összességében rájöttem, hogy a zoya polírozó úgy tűnik, hogy nem viselnek annyi hosszúat számomra, és sokkal gyorsabban viselnek javaslatot.

Itt van a hét véletlenszerű objektuma:

Gorilla ragasztó! Ezzel történt a “Crap fiókunkban”, amely aranyból voltam minden dologhoz. Nem emlékszem a gorilla ragasztó megvásárlására, vagy ha valaha is használtuk, de megvan a “csak abban az esetben!”

Biztos vagyok benne, hogy minden háztartás rendelkezik olyan fiókkal, ahol véletlenszerű elemeket, tagsági kártyákat, papírklipeket stb. Mondja meg, hogy mi van a Crap fiókodban!

Ossza meg ezt:
Részvény

Kattintson erre e-mailre egy PAL-ra (új ablakban nyílik meg)
2Kattintson a Pinterestre (új ablakban nyílik)

Kattintson a Twitter megosztásához (új ablakban nyílik meg)
Kattintson ide a Tumblr megosztásához (új ablakban nyílik meg)

Kattintson a Reddit megosztásához (új ablakban nyílik meg)

Mint ez:
Mint a betöltés …

Összefüggő

Nemrégiben: Zoya Zarai megvásárolta ezt a Zoya teljesen ingyenes 4-et, amelyet januárban értékesítél, ahol 4 polírozót választottál a választásodnak, hogy teljesen ingyenes és csak fizessen a hajózáshoz és a kezelésért. Néhány héttel ezelőtt végül viseltem az első 4 – az árnyékot Zara. Ez kissé jelentős volt …
Május 11, 2016 “szépség”

Kollektív körömlakk felvásárlások, amelyeket a tegnapi hozzászólásban látott, az elmúlt hónapban az összes győztes és marshallok az otthonom 10km sugarú körzetében ütöttem. Én is elmentem az én preferált szépségszalonellátó boltba, amely olcsó áron értékesíti a polírozókat – még mindig volt az Essie vásárlás 4 kap 2 Teljesen ingyenes ajánlatot, és …
Február 5., 2016in “szépség”

Zoya totally free 4 You saleI caught wind of this deal through fivezero, who frequently features nail polish deals on her blog. For the past year I have not been able to partake in the sales but not anymore! This Zoya nail polish deal was too good to pass up – it’s for 4 free…
January 6, 2016In “Beauty”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *